VIDEO Andrei Leonte, proiect inedit pentru purtarea măștii. Ce vedete i-au fost alături

paula_chirila.jpg

Paula Chirilă și Andrei Leonte

Andrei Leonte lansează proiectul artistico-civic Panda #KindReminder, prin care face un apel la responsabilitate în contextul pandemiei COVID-19.

Proiectul are ca punct de plecare cel mai recent single al său, lansat în luna iulie, care a venit la pachet cu un personaj - Panda. Acesta își dorește să lupte la rândul său împotriva COVID-19 și încurajează respectarea normelor, în special purtarea măștii de protecție.

andrei_leonte_3.jpg

Andrei Leonte

Timp de 3 zile, Panda (personificat de Andrei îmbrăcat în costum) a ieșit pe străzile din București, unde a împărtășit cu trecători mesajele sale inedite prin care încurajează purtarea măștii. Mesajul principal al proiectului este "Atunci când porți mască, un panda zâmbește!"

cristina_cioran.jpg

Cristina Cioran

“Plimbarea” în sine a fost un experiment social de sine-stătător și o surpriză frumoasă! Mi-a plăcut să văd viața și Bucureștiul prin ochii ursului … mă rog, știu ce mi s-a povestit, pentru că fizic nu vedeam nimic prin capul ursului. Parcă se instala un moment de joacă în plină stradă și ce avea fiecare de făcut putea fi amânat măcar pentru un minut. Unele momente au fost cu adevărat magice pentru mine.
De-asemenea, la fel ca pe social media, mă așteptam ca unii oameni să fie iritați de mesajele pe care le aveam în mâini, dar probabil că nu se mai puteau supăra pe mine în timp ce eram îmbrăcat în costum. Așa că, deși a fost un oarecare efort, mai ales din cauza disconfortului termic - la care a contribuit si faptul că aerul condiționat al mașinii nu a mai funcționat - a fost o experiență frumoasă, care, printre altele, m-a ajutat să văd lumea altfel pentru 3 zile, ne povestește Andrei.

Următoarea etapă a proiectului a constat din lansarea materialului video realizat de Andrei în perindările sale, material în care ne întâlnim și cu multe personaje importante ce au rezonat cu mesajul proiectului.

Medicul Vasi Rădulescu, alături de Andrei

Astfel ca alături de Panda îl putem vedea pe Marius Manole, George Zafiu, Larisa Iordache, Dragoș Bucurenci, Iulia Verdeș, Vladimir Drăghia, Laura Muruzuc, Ada Galeș, Teddy Păun, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Carmen Uscatu, Adela Dan, Geanina Ilieș, Alexandra Sandu, Ioana Nicolescu, Marco Badea, Irina Bărăgoi, Alex Luft, Beatrice Ghiciov, Alexandru Negrea, Ileana Andrei, Vasi Rădulescu și pe părinții artistului, prin apel video. Le mulțumesc din suflet celor care mi s-au alăturat și care au consolidat arhitectura proiectului cu vocile lor puternice. Recunosc că pe o parte din ei nu avusesem șansa de a-i cunoaște personal până la filmări, dar am îndrăznit să-i contactez și au acceptat invitația fără ezitare - ceea ce încă o data dovedește că un scop puternic unește întotdeauna oamenii. Contribuția lor a fost esențială și le sunt cu adevărat recunoscător!

 • Ada Galeș
 • Andrei Leonte
 • Andrei Leonte
 • Andrei Leonte
 • Cristina Cioran
 • Iulia Verdeș
 • Larisa Iordache
 • Marius Manole
 • Paula Chirilă și Andrei Leonte
 • Vasi Rădulescu
 • Maximize

1/10

Artistul promite și un follow-up al proiectului pe canalele sale de social media, unde va derula diferite activări, dar și că daca va mai fi nevoie de el, Panda poate reveni oricând să dea o mână de ajutor.

Video-ul poate fi găsit pe canalul de Youtube al artistului și este însoțit de piesa Panda, scrisă de Andrei Leonte și Alex Luft, care în se încheie prin monologul scris și recitat de Laura Muruzuc. Regia este semnată, conform creditelor de pe Youtube, de către Panda, iar DOP a fost Mihai Morariu.

Proiectul Panda #KindReminder este un proiect independent, de natură artistico-civică, coordonat în totalitate de Andrei Leonte, fără implicarea unei alte entități juridice și/sau politice.

Citește și:

Părinţii lui Andrei Leonte au venit special din Italia pentru lansarea fiului

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1