VIDEO Alexandru Constantin primește sfaturi de la un psiholog

alexandru_constantin_primatv.jpg

Alexandru Constantin primește sfaturi de la psiholog
Alexandru Constantin (Prima TV) a apelat la sfaturile unui psiholog pentru a depăși momentele grele
sursa foto: alexandruconstantin.net
Citeste tot despre: 

De multe ori, nemulțumirile legate de propria persoană ne pot pune piedici în a duce o viață echilibrată emoțional și, implicit, una fericită. Psihologii și specialiștii în dezvoltare personală vorbesc, adesea, de metode menite să ne facă să ne simțim mai bine cu noi, să scăpăm de frustrări și regrete și să ne oferim libertatea de a gândi și acționa după bunul plac. Atât timp cât nu le afectăm viața celor din jurul nostru.

Cum să fii mulțumit cu tine? Iată o întrebare la care, dacă găsești răspuns, ai putea spune că ai descoperit și rețeta fericitii. Alexandru Constantin (actor și prezentator PRIMA TV), care este și creator de conținut pentru social media, a stat de vorbă cu psihologul Keren Rosner pentru a găsi soluții și metode care să ne facă să fim mai fericiți. Ce ne oprește în a duce o viață echilibrată din punct de vedere emoțional și nu numai? 

alexandru_constantin_keren_rosner_psiholog.png

Alexandru Constantin, în cabinetul psihologului Keren Rosner
sursa foto: Instagram Alexandru Constantin
"Este total greșit să ținem cont de părerea celor din jur. Din păcate, așa am fost crescuți, să primim mereu aprobări de la cei care ne înconjoară, dar nu e bine. Bineînțeles, nu mă refer aici la direcțiile de educație, care trebuie respectate. Ci la alte influențe care țin de meseria pe care să ne-o alegem, pasiunile pe care să le avem, precum și felul în care să ne comportăm. Ar trebui să fim liberi să acționăm după cum simțim și gândim. Susțin că suntem în echilibru atunci inima e în acord cu mintea" spune psihologul Keren Rosner.

Alexandru Constantin merge la psiholog de mulți ani

"Am început să merg la psiholog când simțeam nevoia să vorbesc cu un specialist despre problemele mele. Intrasem de ceva timp într-un proces de autocunoaștere și dezvoltare și aveam o muțime de întrebări la care încercam să găsesc răspuns. Nu e ușor să ajungi la un echilibru emoțional, eu încă sunt în căutarea lui. Dar și această călătorie e frumoasă și mă învață multe." spune Alexandru Constantin.
Pe larg, despre găsirea mulțumirii de sine, în interviul de mai jos, realizat de Alexandru pentru Social Media. Dincolo de emisiunea Flash! Monden de la Prima TV și de activitățile lui ca actor și prezentator de evenimente, Alexandru Constantin le aduce internauților conținut de calitate pe rețelele lui sociale, Facebook și Instagram.

Cum să fii mulțumit cu tine? - Alexandru Constantin

 

Loading...

Citește și

  • Alexandru Constantin vorbește despre dependența de fast-food

    Un ritm de viață alert, dezorganizat uneori, ne poate face să cădem în patima viciilor... sau a dependențelor culinare. Alexandru Constantin (32 ani) știe asta cel mai bine, deoarece s-a luptat cu dependența de fast-food în urmă cu doi ani. El recunoaște că a început să ia măsuri abia după ce a început să se simtă rău.

  • Alexandru Constantin și Adina Buzatu

    Atunci când vine vorba de haine, mulți dintre noi parcă o luăm razna la cumpărături. Nu puține sunt situațiile în care ne trezim, acasă, cu haine pe care nu apucăm să le purtăm niciodată. Și când tragem linie, realizăm că banii cheltuiți nu sunt de ici de colo și se adună sume mari pe care, practic, le aruncăm pe fereastră. Alexandru Constantin (Prima TV) a aflat de la stilistul vedetelor, Adina Buzatu, care e soluția pentru a fi îmbrăcat bine, dar cu bani puțini.