Victor Slav și fetița lui, ca două picături de apă! Cum arăta prezentatorul când era mic

victor-slav-sofia-natalia.jpg

Fetița lui Victor Slav seamănă perfect cu tatăl ei
Foto Instagram

Victor Slav este „topit” după fetița lui, micuța Sofia Natalia, care pare o copie în miniatură a prezentatorului TV. Cei doi petrec mult timp împreună, iar Victor este cel mai mândru tătic, mai ales dacă luăm în considerare că micuța îi seamănă leit! Fostul moderator de la Wowbiz a publicat recent câteva imagini ce îl înfățișau pe el în copilărie, iar fanii nu au putut să nu observe că nu există diferențe prea mari între Sofia și tăticul ei, atunci când acesta avea aceeași vârstă, trăsăturile lor fiind aproape identice. Iată imaginile!

Pare că nu există nici cea mai mică diferență între ei! Micuța Sofia Natalia, fetița pe care Biana Drăgușanu și Victor Slav o au împreună, seamănă perfect cu tatăl ei. Prezentatorul de televiziune a oferit recent publicității câteva fotografii ce-l înfățișau pe el în copilărie, pe când avea vârsta fiicei lui. Făcând o paralelă între el și Sofia, Victor a făcut un colaj de poze alăturate, cu el și cu fiica lui, demonstrând că micuța este copia lui fidelă.

Sofia Natalia seamănă perfect cu tatăl ei

Pe când era de vârsta fetiței lui, prezentatorul TV avea părul la fel de lung ca al Sofiei, lucru care a ajutat și mai mult la comparația dintre cei doi. Admiratorii lui Victor au fost și ei de acord că micuța îi semănă perfect acestuia, specificând că ar fi bine dacă i-ar semănă așa bine și la caracter.
„Dacă își seamănă și la caracter, nu vei avea probleme în viață”, „Sunteți ca două picături de apă”, „Îți seamănă leit”, „Bine că seamănă cu tine!”, „Ce frumoasă e! Seamănă exact cu tine”, „Nu aveam nicio îndoială că este bucățică ruptă din tine”, i-au transmis internauții lui Victor Slav.

sofia-victor-slav.jpg

Micuța Sofia, copia fidelă a lui Victor Slav
Foto Instagram

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au stabilit să aibă în continuare o relație amicală, de dragul fetiței pe care o au împreună, pentru ca micuței să nu îi lipsească nimic. Cei doi și-au refăcut viețile sentimentale între timp, însă acordă în continuare o deosebită atenției Sofiei, petrecând mult timp în compania fetiței. Victor Slav se iubește în prezent cu Raluca Silea, zisă și „Bombardiera”, iar Bianca Drăgușanu a cucerit inima afaceristului Alex Bodi.

victor-slav-fetita-sofia-natalia.jpg

Victor Slav este „topit” după fetița lui
Foto Instagram

Ce sumă plătește lunar Victor Slav pentru fetița lui

Cum în cazul unui divorț părintele care nu a primit custodia trebuie să plătească pensie alimentară, a ieşit la iveală şi suma pe care Victor Slav i-o dă lunar Biancăi Drăguşanu pentru fetiţa lor. Potrivit unor surse apropiate familiei lor, citate de Cancan, prezentatorul TV scoate din buzunar peste 500 de euro.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru sursa anterior menționată.

Loading...

Citește și

  • Victor Slav (38 de ani) este îndrăgostit lulea! Noua lui cucerire, Raluca Silea, poreclită și ”Bombardiera”, este o femeie superbă, cu chip de păpușă și cu un decolteu amețitor.

  • victor slav

    Iată că ies la iveală noi detalii despre idila dintre Victor Slav și noua lui „cucerire”, bruneta Raluca Silea! Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, flacăra dragostei dintre cei doi a început să ardă înainte ca tânăra să fie liberă din punct de vedere amoros, aceasta renunțând, se pare, la una dintre relațiile sale, de dragul prezentatorului TV. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1