Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în mall, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

bianca-dragusanu-alex-bodi-relatie.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, fotografiați împreună din ce în ce mai des
Foto: Instagram

Deși în presă relația lor părea a fi una cu „năbădăi”, se pare că, totuși, lucrurile sunt roz pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După ce s-a tot vehiculat că s-au despărțit, împăcat și iar despărțit, partenerii se afișează în continuare împreună, nestigheriți. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe aceștia în mall, în timp ce Bianca se delecta cu o plăcere culinară „interzisă” celor ce țin la siluetă.

S-a vehiculat cã s-au răcit lucrurile între ei, însă totul pare că pe roze pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși recent într-un centru comercial din Capitală. Veniți să arunce un ochi peste reducerile de sezon sau să se delecteze cu un film, cei doi au părut relaxați, iar Bianca, chitită să-și astâmpere pofta de dulce.

Deși este atentă la siluetă, blondina mai scapă din când în când și la alimentele „interzise” în dietă, iar în seara în care am surprins-o în mall, Bianca „a mers glonț” la un stand de înghețată, de unde și-a luat o cupă, “supravegheată” atent de iubitul care s-a întreținut câteva clipe cu un apropiat.

Bianca Drăgușanu, surprinsă în mall alături de Alex Bodi

Se pare că Bianca l-a uitat complet pe Tristan Tate, cel cu care aceasta s-a afișat la scurt timp de la despărțirea de Victor Slav, iar acum toate îi merg bine alături de Alex Bodi, care o răsfață pe fosta prezentatoare TV exact așa cum numai un îndrăgostit ar face-o. Cei doi au bifat multe evenimente împreună, fiind de curând nași de botez, și au avut parte și de o vacanță romantică în Paris, destinația nefiind deloc aleasă la întâmplare, având în vedere că citadela franceză este supranumită „orașul dragostei”. 

bianca-dragusanu-alex-bodi-mall.jpg

Bianca Drăgușanu a dat iama în înghețată
Foto: Click!

Îniante de plecarea la Asia Express, emisiune pentru care Bianca a bătut palma cu Antena 1 pe un onorariu fabulos, vedeta s-a relaxat un weekend întreg la Paris, alături de noul ei iubit. Cei doi s-a plimbat relaxați prin magazine de lux, de unde Bianca a ieșit încărcată de haine și accesorii, la care a cotizat, cu siguranță, și Alex Bodi. 

bianca-dragusanu-alex-bodi-mall-2.jpg

Deși e iarnă afară, în loc de ceva cald, Bianca a preferat să-și cumpere înghețată
Foto: Click!

Deși Bianca nu oferă prea multe detalii legate de noua ei cucerire, având în vedere că cei doi parteneri sunt fotografiați adesea împreună, și aleg se afișeze la fel și la evenimente, nu poate înseamna decât că au decis să facă marele pas și să se avânte într-o relație serioasă. „Nu poate să spună (Bianca n.r) că este într-o relaţie cu Alex. Se înţeleg bine, dar cam atât. O să vadă când va reveni, dacă poate fi vorba despre o poveste de dragoste sau rămân doar amici, aşa cum au şi pornit de altfel", povesteai surse din anturajul Biancăi, în urmă cu ceva vreme, pentru Click!.

bianca-dragusanu-alex-bodi-nasi.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • Fosta prezentatoare TV, Bianca Drăguşanu (36 de ani), este considerată una dintre cele mai sexy vedete din România, având o siluetă de viespe şi un bust apetisant, îmbunătăţit cu ajutorul medicului estetician.

  • Bianca dragusanu ceasuri hublot

    Moș Crăciun a fost generos cu Bianca Drăgușanu pe care a surprins-o cu un cadou de colecție, atunci când nu se mai aștepta. Fosta prezentatoare de la Kanal d a primit un ceas placat cu aur pe care cunoscătorii sigur știu să-l aprecieze la adevărata lui valoare, deoc de neglijat. Darul nu este ceva nou pentru vedeta noastră, care mai are acasă încă trei modele asemănătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1