Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reîntâlnit! Ce planuri și-au făcut cei doi

bianca_si_victor_2.jpg

Bianca și Victor s-au întâlnit ieri, pentru a discuta anumite aspecte legate de cum își vor petrece acest an
Foto: Arhivă personală

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu a zguduit temeliile showbizului românesc acum câteva săptămâni, când a apărut pentru prima dată în spațiul media. După ce relația dintre cei doi nu mai funcționa de ceva vreme, aceștia au stabilit de comun acord că soluția este una singură: să pornească pe căi separate, chiar dacă îi leagă un copil, micuța Sofia.

Deși nu mai locuiesc împreună de aproximativ două luni, iar întâlnirile dintre ei au devenit din ce în ce mai rare, Bianca și Victor s-au revăzut ieri, 16 iulie, pentru a-și face câteva planuri de viitor, de dragul fiicei lor. Cei doi au organizat întâlnirea în fostul lor domiciliu conjugal și au discutat despre modul în care își vor petrece acest an...împreună.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg ceva mai bine, de la despărțire, chiar dacă răcirea dintre ei este vizibilă și iremediabilă. Mai ales de când Bianca a ales să se consoleze, la scurt timp după separarea de fostul soț, la brațul unui alt bărbat, luptătorul Tristan Tate. Totuși, trecând peste aceste incoveniențe de dragul fiicei lor, Sofia, cei doi prezentatori TV au stabilit o întâlnire, în care au discutat despre cum își vor petrece împreună sărbătorile ce vor urma în acest an, conform revistei Viva.

bianca_dragusanu_victor_slav_sofia.jpg

Bianca și Victor au decis să-și petreacă sărbătorile împreună, de dragul fetiței lor, Sofia
Foto Instagram

„Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, a explicat o sursă din apropierea Biancăi.

Aceștia și-au făcut chiar planuri împreună pentru acest an, deoarece doresc să-și crească fetița în armonie, fără ca cea mică să simtă că părinții ei au pornit pe drumuri diferite. Pentru ca Sofia să nu fie afectată de despărțirea dintre cei doi, Bianca și Victor au plănuit să petreacă sărbătorile împreună. „Amândoi iubesc copilul foarte mult și vor să-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel puțin până când fetița va mai crește, ei și-au propus să petreacă sărbătorile împreună: Crăciunul, Paștele. Bianca spune mereu că nu sunt nici primii, nici ultimii, care aleg să procedeze așa”, a povestit aceeași sursă.

Loading...

Citește și