Cine este Raluca «Bombardiera», noua iubită a lui Victor Slav. A fost cuplată cu foștii Biancăi Drăgușanu!

raluca-silea-iubita-victor-slav-3.jpg

Raluca Silea, noua iubită a lui Victor Slav, acuzată că seamănă prea mult cu Bianca Drăgușanu
Foto Instagram

Deși Victor Slav se mândrește în prezent cu o nouă cucerire, se pare că nici măcar apropiații cuplului nu sunt de părere că această relație dintre prezentatorul TV și bruneta care este supranumită Raluca „Bombardiera” va ține foarte mult. În timp ce multe voci susțin că Raluca este „copia” serox a Biancăi, alte persoane sunt de părere că trecutul tinere ar putea fi un impediment în noua ei relație cu Victor Slav. Iată de ce!

Victor Slav a confirmat recent că formează un cuplu cu Raluca Silea, zisă și „Bombardiera” datorită aspectului său fizic, și, chiar dacă acesta a susținut că se află momentan în faza de cunoaștere, cuplul și-a petrecut împreună sărbătorile de iarnă, după care a urmat și o vacanță în doi, în Budapesta. Dacă acestea sunt, într-adevăr, semnele unei relații de durată nu rămâne decât de văzut, însă, câțiva apropiați ai celor doi au găsit deja câteva motive pentru care povestea lor de dragoste se confruntă de pe acum cu câteva bețe în roate.

raluca-silea-iubita-victor-slav.jpg

Raluca Silea, zisă și „Bombardiera”
Foto: Arhivă personală

Noua iubită a lui Victor a avut relații cu foștii Biancăi Drăgușanu

Se pare că primul „impediment” în relație, văzut de apropiații cuplului, este faptul că Raluca nu a putut sta departe de majoritatea iubirilor pasagere sau nu ale Biancăi Drăgușanu, fosta soție a lui Victor Slav. Se zvonește că bruneta, care este moldoveancă de origine, s-ar afla pe lista cuceririlor lui Tristan Tate, sportivul cu care Bianca s-a afișat imediat ce a anunțat despărțirea de Slav. De asemenea, potrivit informațiilor oferite de Cancan, se pare că Raluca ar fi cucerit în trecut și inima fostului star de la Dinamo și FCSB, Adrian Cristea, fotbalistul cu care și Bianca Drăgușanu a avut o idilă, la un moment dat.

raluca-silea-2.jpg

S-a spus despre Victor Slav că își alege iubitele după tiparul Biancăi Drăgușanu
Foto: Arhivă personală

Raluca Silea, copia Biancăi Drăgușanu?

O altă „problemă” sesizată de „gurile rele” ar fi faptul că Victor este acuzat că merge pe un singur tipar în ceea ce privește alegerea partenerelor lui, încât nimeni nu se mai miră că nu are noroc în dragoste. Atât Bianca Drăgușanu, cât și Raluca Silea, se pot mândri cu o talie de viespe, un bust geneos, poze sexy cu decolteul la vedere pe rețelele de socializare..și lista poate continua.

Acest lucru i-a făcut pe unii chiar să susțină că Raluca ar fi „varianta brunetă” a Biancăi. Se pare însă, că pe lângă asemănările fizice, cele două au cam aceleași gusturi și la bărbați! Invitat în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, unul dintre prietenii apropiați ai iubitei lui Victor Slav, George Ciubotaru, a făcut declarații surprinzătoare în ceea ce privește relația dintre Victor și Raluca, acesta insinuând că prezentatorul TV ar fi trebuit să-și caute dragostea „în altă parte”.

raluca-silea.jpg

Raluca Silea, în costum de baie
Foto: Arhivă personală

„O cunosc, este o fată foarte ok. Cum să spun, pe mine mă surprinde că s-a băgat în toată povestea asta. Ştii, adică şi cu Cazacu (prieten bun cu Victor n.r), şi cu Tate, iar la Victor sper să nu fie o chestie..un sentiment de răzbunare, cum spun americanii. Adică să se cupleze pentru că Tate i-a luat-o pe Bianca şi el să vrea să fie cu Raluca. Să ştii că Raluca este o variantă brunetă a Biancăi, adică amândouă exact de aceeaşi înălţime, pe la 1.80, dar brunetă.

Ochi albaştrii, deci este nu ştiu, parcă o căutare, dacă îmi permiţi un sfat să-i dau. Nu ar fi trebuit să caute tot în zona asta. Adică ar fi trebuit să se ducă cu totul în altă parte. Adică să nu caute o fată cu care a fost cu iubitul pentru care te-a lăsat soţia(..) Eşti o persoană publică, eşti o vedetă, eşti cunoscut. Băi, te interesezi, adică a fost chiar şi cu ăştia doi cu care a fost Bianca”, a explicat George Ciubotaru, un apropiat al Ralucăi, noua iubită a lui Victor Slav.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • După ce în spațiul media au tot circulat zvonuri potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața, prezentatorul TV a confirmat că se bucură în prezent de atenția unei noi domnișoare. Se pare că cei doi au început să pună bazele relației de câteva luni bune, însă au dorit să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, dat fiind faptul că cei doi se află încă în perioada de cunoaștere.

  • andreea mantea baietel

    Sărbătorile înseamnă liniște, pace și reîntâlnirea cu cei dragi la aceeași masă. Însă pentru Marcel Toader (55 de ani), Victor Slav (38 de ani), Bianca Rus (31 de ani) și Andreea Mantea (32 de ani) finalul de an va fi puțin mai dificil, din cauza eșecurilor emoționale peste care au trecut în ultima perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1