Victor Rebengiuc își donează ziua de naștere bolnavilor incurabil. Actorul face 84 de ani

victor_rebengiuc.jpg

victor rebengiuc
Victor Rebengiuc împlinește 84 de ani
Foto: Click!

Marele actor Victor Rebengiuc intră în rândul persoanelor publice care și-au donat ziua de naștere pentru a-i ajuta pe cei mai puțini norocoși. Acesta împlinește 84 de ani în 10 februarie, ocazie cu care a ales să-i roage pe cei care ar vrea să-l cadorisească să păstreze banii și să-i doneze unei cauze nobile.

„Situația bolnavilor incurabili în România este catastrofală. Sunt zeci de mii de oameni care au nevoie de îngrijire paliativă, dar nu au parte de ea. Încercăm să facem tot felul de lucruri inutile, dar uităm să avem grijă de cei aflați în nevoie” a declarat actorul, care a decis să-i ajute pe cei în nevoie.

„De ziua mea de naștere, vă îndemn să sprijiniți fundația HOSPICE Casa Speranței printr-o donație, pentru ca adulții și copiii care suferă de boli incurabile să aibă parte de îngrijire paliativă gratuită. Apelez la bunăvoința și la sentimentele umane ale tuturor celor care îi pot ajuta pe semenii lor, oameni care suferă cumplit și pentru care nu există un viitor”, mai spune Victor Rebengiuc.

Targetul stabilit a fost de 1000 de lei, dar până acum s-au strâns 2130 lei. Donațiile se pot face online, pe platforma Galantom. Procesul se realizează cu ajutorul unui card bancar, rapid și în deplină siguranță.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1