Veseli la film, după ce le-a ars clubul! Ce relaxaţi sunt patronii de la Bamboo

foto_1-5coloane.jpg

„ Clanul” Castellano s-a relaxat la un mall din nordul Capitalei. Italienii au ales să vadă de la ora 22.30 un film de acțiune, alături de două domnișoare superbe
Foto: Mihai Ionescu

Noaptea la film, relaxaţi, însoţiţi de tinere frumoase şi râzând cu gura până la urechi. Nimic neobişnuit pentru o gaşcă de prieteni, chiar dacă ei sunt oameni de afaceri. Cu toţii avem dreptul să ne relaxăm, nu? Tabloul descris mai sus devine cel puţin bizar dacă vorbim despre fraţii Castellano, al căror club a ars din temelii în weekend.

Ziua la audieri, cu feţe preocupate, noaptea la distracţie. Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Capitală, fratele lui, Ciro, şi fiul acestuia, Vincenzo Castellano, au fost surprinşi de fotoreporterii Click! marţi noaptea, la Mall Băneasa, când ieşeau relaxaţi de la un film bun. Atât de relaxaţi, încât cu greu îţi puteai imagina că în urmă cu patru zile clubul lor s-a făcut scrum, într-un incendiu misterios, izbucnit în timpul unei petreceri la care se distrau peste 700 de oameni.


Cei trei italieni, împreună cu două domnişoare desprinse parcă din prezentările de modă au ales să uite de iţele încurcate ale afacerii Bamboo, de audierile din biroul procurorilor şi de zecile de întrebări incomode ale jurnaliştilor la un film de acţiune care s-a încheiat după miezul nopţii.

masina87.jpg

Au plecat de la mall înainte de ora 1 noaptea

Joshua Castellano (51 de ani) a schimbat cămaşa neagră şi haina cu care s-a prezentat în faţa procurorilor pe o pereche de blugi, o geacă casual şi o pereche de tenişi înalţi. El ar fi trebuit să fie cel mai îngânduratşi mai necăjit, mai ales că în afară de clubul al cărui patron este i-au ars şi birourile şi o bună parte din vila în care locuia! Nimic din toate acestea: era volubil, sigur pe el şi dornic să povestească cu prietenii, probabil impresii despre film.
Fratele lui, Ciro (54 de ani), împărţea şi el zâmbete celor două tinere cu care „clanul” a ieşit în oraş. Ce-i drept, te simţi mult mai volubil când eşti într-un pullover lejer şi în adidaşi, decât atunci când mergi la audieri în cămaşă, palton şi apăsat de probleme!  

vincenzo68778.jpg

Vincenzo s-a grăbit să-şi aprindă o ţigară

Cât despre cel mai tânăr Castellano, fiul lui Ciro, Vincenzo (30 de ani), părea realmente fericit. Fostul soţ al Antoniei a râs tot timpul cu un prieten, a tras cu poftă dintr-o ţigară îmediat ce a ajuns în parcarea subterană şi părea mai lipsit de griji ca niciodată. Teoretic, ar fi trebuit să fie îngrijorat, pentru că, cel puţin oficial, locul lui de muncă este la acelaşi club care nu mai există.

Clubul Bamboo din Bucureşti a fost mistuit de un incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora 3. În club se aflau circa 700 de persoane. 44 de oameni au ajuns la spital, însă din fericire nimeni nu a fost în stare gravă. În prezent, doar două persoane se mai află internate, una la ortopedie şi una la toxicologie, ambele în stare stabilă. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1