Verdictul probelor care ar dovedi adulterul Mariei Constantin: „S-a petrecut un act sexual”

maria_c.jpg

maria constantin
Așa-numitele probe compromițătoare împotriva Mariei Constantin au fost analizate
Foto: Facebook

Marcel Toader a continuat lista declarațiilor bombă cprin care dorește să o incrimineze pe Maria Constantin. Invitat la o emisiune Tv, afaceristul a participat la analiza probelor așa-zise compromițătoare împotriva soției sale.

Marcel Toader a readus în discuție joi, 7 septembrie, așa-numitele probe care ar dovedi adulterul Mariei Constantin. Imaginile au fost din nou prezentate în cadrul emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1, și au fost analizate de jurnalistul specializat pe probleme de investigații criminalistice, Sorin Ovidiu Bălan.

capota_urme.jpg

maria constantin
Amprente de mâini pe capotă
Foto: captură foto/Antena 1

Imaginile cuprind amprentele unor mâini, pe capota mașinii lui Marcel Toader, precum și niște presupuse „urme albe” pe tapiseria scaunului din dreapta șoferului și niște urme de tălpi pe bordul din fața acelui scaun. Sorin Ovidiu Bălan, însoțit de gazda emisiunii, Mirela Vaida și de invitați, Anda Ghiță și Marcel Toader, au analizat locațiile unde au fost găsite urmele și au încercat să constate dacă probele sunt sau nu veridice.

urmele_picioarelor_ei.jpg

maria constantin
"Urme albe" pe bord
Foto: captură foto/Antena 1

Fără a avea la dispoziție rezultatul unor analize ADN, Sorin Ovidiu Bălan a luat fiecare probă la rând și a dezbătut-o de față cu invitații de platou. Jurnalistul susține, în baza amprentelor dispuse pe capotă, că pe botul mașinii ar fi stat cu „șezutul” o persoană de talie mică, iar urmele de mâini sugerează că cineva ar fi întors-o cu mâna stângă pe acea care era așezată, aceasta din urmă punând mâna dreaptă în zona unde se vede amprenta unei mâini drepte. În ceea ce privește așa-zisele urme de lichid seminal de pe scaun, alături de urmele de tălpi de pe bord, sugerează că cineva ar fi întreținut, într-adevăr relații intime în mașină.

urme.jpg

maria constantin
Marcel Toader crede că pe tapiserie a găsit urme de lichid seminal
Foto: captură foto/Antena 1

Sorin Ovidiu Bălan nu susține că Maria Constantin l-ar fi înșelat pe Marcel Toader, dar din punctul lui de vedere, urmele prezentate de fostul rugbist arată că pe și în automobil „s-a petrecut un act sexual”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1