Vedetele sunt puse pe șotii. Ce poze caraghioase îşi fac

6-7-vedete-buzdugan.jpg

Daniel Buzdugan se ţine de prostii la Poiana Braşov: o gâdilă pe doamna sub fustă

Îţi trebuie ceva curaj şi ingeniozitate ca să îţi iasă asemenea fotografii. Click! te invită să te amuzi cu cele mai haioase imagini regizate de vedetele noastre. Daniel Buzdugan (41 de ani) şi-a descoperit talentul de pictor în timpul unei vacanţe la Poiana Braşov şi, pe un perete pe care era pictată o ospătăriţă sexy, a tras şi el câteva tuşe cu pensula. Fix sub fusta doamnei.

Nebunatica Delia (34 de ani) a scobit în nas o mască, iar Diana Enache (19 ani), fiica lui Adrian Enache, a imitat gestul fetei de pe tricoul ei. Mugur Mihăescu (49 de ani) nu e umorist degeaba. Aflat în curtea mănăstirii Peri din Săpânţa, Maramureş, Garcea s-a pozat în aşa fel încât, turla bisericii îi ieşea fix din vârful capului. 

Simpatici sunt şi Florin Petrescu (43 de ani), Axinte de la „Vacanţa mare”, şi Roxana Ciuhulescu (37 de ani). Ei au probat şorţuri de bucătărie cu sâni de cauciuc. Dan Helciug (41 de ani) a testat saxofonul unui “domn” la filmările pentru albumul “HeArt”. Scena s-a petrecut la Măgurele, în casa-muzeu a unui prieten. Nepreţuită e şi întâlnirea dintre Daniela Crudu (27 de ani) şi Ion Luca Caragiale, mai exact statuia marelui scriitor, amplasată în centrul oraşului Ploieşti. Iar Elena Gheorghe (30 de ani) a recreat o scenă din copilărie, prinzând în mână un “buchet” de baloane din cretă.

6-7-vedete-diana-enache.jpg

Diana Enache, la indigo cu doamna de pe tricou

 

Loading...