Vedetele sunt în criză de bone! Caută persoane de nădejde pentru prinții și prințesele lor

m166.jpg

Mădălin Ionescu, alături de soţia lui, Cristina Şişcanu, şi de fiica lor, Petra, în vârstă de aproape trei ani

Sunt în criză de bone! Vedetele noastre au nevoie de ajutoare de nădejde în grija cărora să îşi lase copiii, aşa că au lansat câte un anunţ public, pe conturile sociale. Gabi Cristea are două fiice, Cristina Şişcanu o fiică, iar Anca Serea are şase copii, aşa că o persoană care să le supravegheze micuţii ar fi mană cerească. Celebrii părinţi promit salarii atractive.

Cristina Şişcanu (35 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani) au împreună o fetiţă superbă pe nume Petra. Micuţa, care va împlini peste câteva săptămâni vârsta de 3 anişori, este foarte deşteaptă, energică şi extrem de jucăuşă. Iată însă că, uneori, părinţii mai au nevoie să evadeze, însă pentru că nu pot apela prea des la ajutorul bunicilor, care locuiesc în provincie, au decis să îşi angajeze o dădacă.

”Căutăm bonă internă sau externă pentru Petra. Ne interesează o persoană educată şi cu experienţă în lucrul cu copiii. Bunul simţ, gândirea pozitivă, cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională (peste nivelul mediu) reprezintă atuuri serioase în obţinerea acestui post. Vârsta, cuprinsă între 37 şi 50 de ani. Neapărat poze şi un mic CV. Detalii în privat. P.S. Am aprecia dacă v-aţi face o scurtă prezentare video. Mulţumim!”, a postat Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor dădacă pentru cele două fetițe

Şi Gabriela Cristea (45 de ani) şi Tavi Clonda (40 de ani) sunt în căutarea unei bone pentru cele două fiice, Bella Victoria Margot (3 ani) şi Iris Thea (1 an).

“De un an caut bonă, am avut o bonă, a fost un fiasco total. E foarte greu ca oamenii să înţeleagă. Am avut o bonă internă, noi am primit-o cu braţele deschise. Dar trebuie să înţeleagă că este angajat şi că nu are aceleaşi drepturi ca noi. N-a înţeles că, atunci când vin musafirii, ea trebuie să socializeze cu musafirii, şi nu noi. Despărţirea a fost destul de bruscă. Ea venea, îi primea pe invitaţi... Avea comentarii de genul «Ia uite-l pe taică-tu, aleargă acum şi după rupe frigiderul». Într-o seară, erau Tavi şi naşul la un pahar pe terasă şi bona a rupt uşa şi i-a zis lui Tavi: «Te-ai apucat să bei? Mâine dimineaţă trebuie să mă duci la gară!». Moment în care lucrurile au ieşit un pic de sub control. Am mai avut o perioadă scurtă o bonă care a fost ok, dar despre care am ştiut că nu poate să stea decât o perioadă scurtă”, a mai spus Gabi pentru Antena Stars. 

m268.jpg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au două fiice, Bella Victoria Margot (3 ani) şi Iris Thea (1 an)

Anca Serea este ajutată de mama ei, dar vrea și bonă

Anca Serea (39 de ani) are şase moştenitori. Pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani), din altă relaţie, cu fostul logodnic care a încetat din viaţă după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, iar cu solistul Adi Sână de la Akcent are patru copilaşi: Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi micuţa Leah Maria (7 luni). Chiar dacă are un ajutor în persoana mamei sale, vedeta face cu greu faţă “distracţiei”, aşa că a pornit în căutarea unei noi bone.

“E un pic mai greu. Adi (n.r. Adi Sînă, soţul ei) e mai mult plecat. Mă ocup mai mult singură. Abia mă mai descurc. Mă ajută mult mama mea. Acum sunt în căutare de bonă. N-am cerinţe speciale, îmi doresc să fie o doamnă care să iubească foarte mult copiii. Nu am pretenţii să gătescă, să facă menaj, vreau doar să iubească să lucreze cu -copiii, să fie ca un fel de bunică dacă se poate”, a declarat Anca pentru click.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

m367.jpg

Anca Serea are şase copii: David (18 ani), Sarah (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi micuţa Leah Maria (7 luni)

 

Vedeta a mai adăugat, pe blogul ei: ”Femeia trebuie să fie jucăuşă, să fie o persoană activă, să fie responsabilă, de încredere, să aibă experienţă, flexibilă, punctuală, să aibă răbdare, să fie sensibilă, autoritară şi tenace. Poate par multe cerinţe, dar este vorba despre copiii noştri, pe care nu îi putem lăsa pe mâna oricui”. Nu sunt specificate şi onorariile oferite, însă cu siguranţă pentru astfel de cerinţe salariul depăşeşte 2.000 de lei. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1