Vedetele îşi rotunjesc „veniturile” din reclamă la mâncare

jojo_vacanta_culinara.jpeg

jojo vacanta culinara
Jojo a pus pe masă toate bunătăţile primite de la "Vacanţa culinară"
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Rămase fără concerte sau cu activitate artistică redusă mult din cauza pandemiei cu coronavirus, mare parte dintre vedetele autohtone au fost nevoite în perioada aceasta să-şi rotunjească „veniturile” din reclame. La modă în ultimele săptămâni au fost mâncarea şi dietele, aşa că mulţi au făcut publicitate pentru restaurantele care livrează la domiciliu sau au redeschis de curând terasa, în vreme ce alţii au promovat produsele care ajută la îngrijirea siluetei.

Serviciu contra serviciu. Ca să-şi promoveze afacerea, restaurantele apelează la ajutorul persoanelor publice, în timp ce, pentru a rămâne în ateţia fanilor şi a-şi spori notorietatea, vedetele – fie ele prezentatori tv, cântăreţi sau actori – acceptă această formă de colaborare care le asigură un câştig rapid, în bani sau servicii, în timp ce îmbină utilul cu plăcutul.

Jojo, Diana Munteanu, Mihai Morar şi Andreea Raicu au descoperit «Vacanţa culinară»

 • Diana munteanu mancare vacanta culinara
  Diana Munteanu face reclamă la un nou concept de restaurant, intitulat "Vacanţa culinară"
  foto: arhiva personală
 • Jojo paul ipate vacanta culinara
  Jojo şi soţul ei, actorul Paul Ipate, au testat şi ei preparate din mai multe colţuri ale lumii
  foto: arhiva personală
 • jojo vacanta culinara
  Jojo a pus pe masă toate bunătăţile primite de la "Vacanţa culinară"
  foto: arhiva personală
 • mihai morar vacanta culinara
  Mihai Morar, realizatorul de emisiuni radio şi tv, a plecat şi el într-o "Vacanţă culinară"
  foto: arhiva personală
 • andreea berecleanu vacanta culinara
  Andreea Berecleanu a primit şi ea în dar câteva preparate apetisante din meniul intitulat "Vacanţa culinară"
  foto: arhiva personală
 • andreea raicu vacanta culinara
  Andreea Raicu ne invită şi ea într-o "Vacanţă culinară"
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/6

 

Jojo şi soţul ei, actorul Paul Ipate, Diana Munteanu, Andreea Berecleanu, Mihai Morar şi Andreea Raicu au descoperit un nou concept de rastaurant, «Vacanţa culinară» şi s-au delectat cu preparate din toate colţurile lumii. Pentru a promova mâncarea cu acest titlu, aceştia au publicat pe reţelele lor sociale fotografii atractive, cu feluri de mâncare care mai de care mai apetisante. Și au fost răsplătiți cu bucate alese. „Bucuraţi-vă simţurile cu o crustă pufoasă, cu iz de unt, ce învăluie umplutura de mere suculente, condimentate cu stafide înmuiate în rom şi migdale mărunţite fin. Această reţetă provenită de pe meleagurile Germaniei nu dă greş niciodată!”, este de părere Andreea Berecleanu, fosta ştiristă de la Antena 1.

Andra recunoaşte slăbiciunea pentru dulciuri

andra_nedelya.jpeg

Andra dulciuri cofetarie
Andra Măruţă se dă în vânt după dulciuri
foto: arhiva personală

 

Surpriză pentru fani. Andra nu a ascuns niciodată pasiunea pentru mâncărurile gustoase, dar acum devoalează că se dă în vânt şi după produsele care să găsesc în cofetării. Cu toate acestea, solista are o siluetă armonioasă, pesemne că face o activitate fizică prin care consumă excesul de kilocalorii provenit de la preparatele dulci.

Bianca Drăguşanu şi Anda Adam au trecut pe fast-food

bianca_dragusanu_anda_adam_burger.jpg

bianca dragusanu anda adam
Bianca Drăguşanu şi Anda Adam fac reclamă la burgeri
foto: arhiva personală

 

Surpriza de proporţii vine de la Bianca Drăguşanu, care s-a apucat să facă reclamă nu doar la mâncare, ci la un anumit tip de mâncare care este evitată de toate manechinele: mâncarea de tip fast-food. „Te vreau, nu te vreau... Ba te vreau! Normal că vreau cei mai buni burgeri din oraş”, a scris ea în dreptul imaginii în care este imortalizată în timp ce se uită lung şi poftind la o farfurie plină-ochi cu sendvişuri uriaşe. E uimitor că şi Anda Adam a acceptat să facă reclamă unor astfel de produse, având în vedere că e celebră preocuparea solistei pentru siluetă, sport şi stil de viaţă sănătos.

Andreea Bănică îşi taie pofta de mâncare cu ceaiuri

andreea_banica_ceai_slabit.jpg

andreea banica ceai slabit
Andreea Bănică se îngrijeşte foarte atent de siluetă
foto: arhiva personală

 

Solista recunoaşte că are, din când în când, fluctuaţii de greutate. Povesteşte şi cum reuşeşte să le învingă: are grijă din nou la ce mănâncă şi merge mult pe jos. „Frumuseţea nu trebuie standardizată şi, cu siguranţă, nu există perfecţiune. Important e să fii mulţumit cu ceea ce eşti, să te îngrijeşti şi să îţi placă ceea ce vezi în oglindă. Fiecare om arată bine în felul lui. Mie îmi stă bine cu un anumit număr de kilograme, poate altuia nu îi stă bine cu acelaşi număr. Mai contează şi cum sunt proporţionate aceste kilograme şi dacă îţi permit să duci un stil de viaţă normal, activ. Cât am stat în casă, am fost permanent într-un du-te-vino cu greutatea. Mai slăbesc, mai mănânc o prajitură, n-ai cum să rămâi mereu perfect, dar esenţial e să ai ambiţia să continui. E mai important să ai un stil de viaţă sănătos, decat, să ţii strict o singură dietă. Pentru mine funcţionează să am meniu echilibrat, fără excese, mers pe jos 10 kilometri, în ritm alert, aproape zilnic şi ceaiul Veroslim Tea, care taie pofta de mâncare, elimină retenţia de apă şi mă ajută să fiu hidratată şi energică”, a scris Andreea Bănică pe facebook.

Andreea Bălan promovează mâncarea pentru copii

andreea_balan_mancare_copii.jpg

Andreea Balan mancare copii
Andreea Bălan are grijă ca fetiţele ei să mănânce cât mai sănătos posibil
foto: arhiva personală

 

Mămică a două fetiţe, Andreea Bălan face nu doar reclamă la produse pentru igiena bebeluşilor, ci şi la mâncare. „Dragi mămici de pitici, vă recomand cu drag cerealele de la Topfer Romania Oficial. Ella le adoră, iar Clarita le papă cu o poftă nebună. Cerealele Topfer Bio Organic conțin ingrediente de inaltă calitate, ce provin din ferme ecologice certificate și controlate. Sunt delicioase, conțin vitamine și minerale esențiale procesului de creștere și nu conțin arome sintetice, coloranți sau conservanți. Cerealele Topfer nu se adresează doar celor mici, sunt indicate de asemenea pentru copii și adulți ca o gustare hrănitoare, alături de fructe, iaurt, stafide sau nuci”, menţioneayă solista, pe pagina sa de facebook.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • vacanta culinara terasa restaurant mogosoaia

  Omul este foarte inventiv la nevoie. De la 1 iunie se redeschid terasele, dar restaurantele care nu au astfel de spații sunt în continuare afectate din cauza pandemiei cu coronavirus, așa că, pentru a le supraviețui afacerea, au fost nevoiți să dezvolte sau să dea drumul la sistemul de livrare la domiciliu. Iar unii au avut o idee și mai și. Au inventat „Vacanța culinară”.

 • Măștile de protecție sunt purtate obligatoriu de români

  Toți românii sunt obligați să poarte mască de protecție în spații închise, iar cei care lucrează cu publicul trebuie să aibă și mănuși. Iată unde le aruncăm după folosire ca nu cumva să-i contaminăm pe cei jur din jurul nostru și mai ales pe angajații care sortează gunoiul!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5