Vedetele de peste Ocean s-au "transformat" în zeiţe greceşti! Iată cele mai îndrăzneţe ţinute

kim-kardashian-rochie-model-grecesc

Kim kardashian model grecesc rochie
Kim Kardashian i-a mulţumit desginerului pentru ocazia de a purta o rochi din colecţia 1999/2000
Foto:Instagram Kim Kardashian

Vedetele din întreaga lume sunt preocupate de modă şi de felul în care se afişează public, căci orice apariţie a lor este analizată până la cel mai mic detalii de criticii vestimentari sau de simplii privitori. O alegere vestimentare neinspirată poate fi dezbătută zile la rând dacă ea a fost făcută în cadrul unui eveniment de importanţă majoră, precum Premiile Oscar.

Din fericire, Kim Kardashian, nu se află printre celebrităţile care eşuează atunci când este vorba despre stil. Ultima imagine încărcată de aceasta pe pagina personală de Instagram demonstrează că soţia lui Kayne West are gusturi fine şi un trup care îi permite să poarte aproape orice şi să arăte impecabil. 

Kim Kardashian. în vârstă de 38 de ani, este pasionată de modă şi face tot posibilul să deţină cât mai multe rochii şi accesorii personalizate. Mai mult decât atât ea sprijină linia de încălţăminte deţinută de soţul său, cântăreţul american de muzică rap, Kayne West, şi promovează produsele acestuia pe pagina personală de Instagram, urmărită de milioane de persoane din întreaga lume. 

kim-kardashian

kim kardashian rochie model grecesc
Kim Kardashian a purtat o orhcie care a amintit de vestimentaţia avută de zeităţile feminie din mitologia greacă
Foto: Instagram Kim Kardashian

Ultima fotografie încărcată de Kim pe pagina personală a unui cont de socializare demonstrează de ce se bucură de aprecierea atâtor de multe persoane, fiind considerată o femeie care creează tendinţe vestimentare. Ea s-a fotografiat purând o rochie care aminteşte de modelul avut de cele al zeităţilor din Grecia antică, creată de celebrul designer Thierry Mugler, relatează dailymail.co.uk. Rochia încadra perfect formele rubenisene ale lui Kim, iar culoarea roz sidefat a evidenţiat tenul bronzat al vedetei americane. Kim a fost extrem de încântată de faptul că a avut onoarea de a purta o asemenea piesă vestimentară şi i-a mulţumit, printr-un mesaj, creatorului pentru şansa pe care i-a oferit-o. Întreaga apariţie a fost completată de o cofură lejeră şi un machiaj care a pus accentul pe ochii aproape exoftalmici ai vedetei.

cardi b

cardi b in rochie
Cardi B a purtat o rochie extravagantă la premiile Grammy de anul acesta, o reinterpretare a mitului Afroditei
Foto:Instagram

Nu doar Kim s-a bucurat de măiestria lui Thierry Mugler şi s-a simţit ca o zeiţă pentru o zi. La un eveniment monden, cântăreaţa Cardi B a purtat o rochie aparţinând acestuia care a întors toate privirile, căci părea să fie o reinterpretare a modului în care zeiţa Afrodita era înfăţişată în mitologia greacă. 

beyonce-aparitie sexy

beyonce creaţie thierry mugler
Beyonce admiră creaţiile lui Thierry şi le poartă în timpul concertelor sale
Foto:GettyImages

Beyonce este o altă artistă fascinată de munca lui Thierry. Ea a îmbrăcat o rochie foarte provocatoare, care purta semnătura desginerului, în timpul unui concert din cadrul turneului On the run II. Ţinuta din piele şi cizmele îndrăzneţe au făcut deliciul celor prezenţi, iar artista a debordat de încredere. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1