Vedetele au sărit să salveze porumbei, berze şi căţeluşi

6-7-actu-1-3col.jpg

Costin Mărculescu hrăneşte zilnic porumbeii din Parcul Bazilescu

Costin Mărculescu (48 de ani) este un actor cu suflet mare. De când gerul a pus stăpânire pe întreaga ţară, artistul iese în fiecare zi în Parcul Bazilescu pentru a hrăni porumbeii cu pâine şi cu grâu.

Dar el a mai făcut o faptă bună: "Am găsit pe marginea drumului, în apropiere de comuna 1 Decembrie, un căţeluş. Era îngheţat, mi-era tare milă de el, aşa că l-am luat acasă. Îi facem duş în cadă, îl plimbăm în braţe, Maxi doarme cu mine şi cu iubita mea în pat. S-a obişnuit cu noi, este un răsfăţat”, ne-a povestit Costin.

6-7-actu-2-15col-80.jpg

Actorul a luat acasă un căţeluş găsit pe stradă

Fire sensibilă, şi focoasa Rona Hartner a apelat la prietenii săi virtuali să sară în ajutorul berzelor îngheţate, ajunse pe bălţile din judeţul Călăraşi. “Să facem ceva, vă rog!”, a scris actriţa pe care o vedeţi în concursul “Ferma vedetelor”, de la PRO TV. În cele din urmă, ieri, o echipă a Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Călăraşi a venit la faţa locului împreună cu un medic veterinar. Au hrănit păsările zgribulite şi au constatat că starea lor de sănătate este bună. Berzele vor fi hrănite şi monitorizate şi în zilele următoare, au promis autorităţile locale.

6-7-actu-3-15col-berze-rona-hartner.jpg

Rona Hartner a cerut ajutor pentru berze
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1