Vedetele au luat tot globul la pas ca să-l întâlnească pe Dumnezeu

p16-7-vedete-gina-pistol.jpg

Gina Pistol a parcurs 1.000 de kilometri în 35 de zile. Pe El Camino, vedeta s-a luptat cu vremea rea şi cu rănile de la picioare

Le vezi în cluburi şi la emisiuni TV, dar şi la biserică. Există vedete în showbiz, ce-i drept le numeri pe degetele de la două mâini, care şi-au întors faţa către Dumnezeu şi care au luat calea credinţei. Ba, mai mult, au devenit adepte ale pelerinajelor spirituale, unde au avut adevărate revelaţii. Click! îşi prezintă poveştile lor miraculoase.

Gina Pistol (36 de ani) a fost surpriza plăcută a acestui sezon. La ceva timp după ce a încheiat filmările la “Chefi la cuţite” (Antena 1), mai exact în luna mai, diva şi-a luat bocancii şi rucsacul şi a plecat în pelerinaj pe El Camino de Santiago. În traducere “Drumul lui Iacob”, traseul este străbătut de pelerini din întreaga lume, prin diferite ţări ale Europei, pentru a ajunge la mormântul Apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania. Gina a parcurs 1.000 de km în 35 de zile. “Există mai multe rute. Camino Frances (cel parcurs de mine) este cel mai popular drum, cu punctul de pornire din Saint-Jean-Pied-de-Port (munţii Pirinei, Franţa), ce traversează nordul Spaniei prin oraşele Pamplona, Logroño, Burgos, Leon, cu oprire în Santiago de Compostela. Camino Frances are cam 780 de km, plus cei pe care-i mai faci în locurile unde te opreşti. Cred că sunt aproape 1.000 de km”, povesteşte Gina, care s-a întors total schimbată după această experienţă.

p26-7-vedete-gina-pistol-1.jpg

Cel mai greu moment a fost atunci când a mers două zile pe o ploaie rece de munte

 

“A fost ca un «detox» pentru suflet. Pentru mine a fost un drum al regăsirii. Un drum care-mi aminteşte de unde vin, de legătura mea cu pământul, de lucrurile simple, dar atât de frumoase”, povesteşte Gina. Prezentatoarea de la Antena 1 spune că a încheiat traseul cap-coadă, deşi sunt unii turişti care îl fac pe bucăţi, de-a lungul mai multor luni sau chiar ani. “Cel mai greu mi-a fost când a trebuit să merg două zile printr-o ploaie rece de munte. Trebuie să mergi mai departe, oricât de greu îţi este. Mi-a fost greu în primele zile, când mă cocoşa greutatea rucsacului. Am învăţat că n-am nevoie să car multe lucruri după mine. Ai nevoie de foarte puţine. Seara mă dureau gleznele, călcâiele şi fiecare oscior din talpa piciorului. Făceam în medie 25 de km zilnic”, mai spune frumoasa vedetă.

Andreea Raicu «se purifică» prin meditaţii şi izolare, în India

p36-7-vedete-andreea-raicu.jpg

Andreea Raicu a fost până acum de trei ori în India

Fosta vedetă de la Prima TV şi-a început anul 2016 în India, ţara în care merge de fiecare dată când are nevoie de linişte şi de echilibru. Andreea Raicu (38 de ani) a povestit pe blogul ei despre efectul benefic al meditaţiilor, dar şi despre viaţa într-un ashram (aşezământ spiritual). “M-am întors după trei ani în locul în care viaţa mea s-a schimbat. Total. Locul care a devenit un moment de răscruce, care mi-a separat viaţa între «înainte» şi «după» India. Am revenit în locul în care am revărsat toate sentimentele de tristeţe, furie, frustrare, pe care le-am ţinut reprimate în mine mai mult de 30 de ani. Aici am dat voie demonilor mei să iasă la suprafaţă. E locul în care am plâns, am urlat să descătuşez furia care domnea în mine, am râs la bucuria întâlnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat în izolare, am făcut lucruri la care nici nu mă gândeam”, povestea Andreea la îbceputul anului.

Rita Mureşan «s-a întâlnit» cu Fecioara Maria, în Bosnia

p46-7-vedete-rita-muresan.jpg

În perioada 23-27 iunie, Rita Mureşan s-a aflat în pelerinaj, pentru a se “conecta” cu Maica Domnului

 

Ziua de 24 iunie a fost una specială pentru toţi creştinii, inclusiv pentru Rita Mureşan (43 de ani), care de câţiva ani încoace îl pune pe Dumnezeu mai presus de orice. Chiar de Sânziene, creatoarea de modă s-a aflat în pelerinaj la Medjugorje, Bosnia, locul în care Fecioara Maria s-a arătat pe cer în 1981. “În prima zi la Medjugorje am urcat pe Colina Apariţiilor însoţiţi de un soare puternic. Pe Fecioara am simţit-o lângă noi, ajutându-ne să putem face acest efort printre pietre şi la urcare, şi la coborâre”, a explicat Rita. Medjugorje e un oraş în partea vestică a Bosniei şi Herţegovinei, la aproximativ 25 km sud-vest de Mostar. Zona a devenit celebră după ce, în 24 iunie 1981, şase tineri au început să povestească despre viziunile lor, afirmând că acolo au văzut-o şi au auzit-o pe Fecioara Maria. De patru ani încoace, Rita se dedică trup şi suflet călătoriilor spirituale, prima fiind în 2012, în Brazilia, unde l-a întâlnit pe tămăduitorul John of God.

 

Loading...