Vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii. Antonia nu se grăbeşte

alex-velea-antonia.jpg

alex velea antonia
Antonia şi Velea au devenit părinţii unui băieţel la finele anului trecut
Foto: arhiva personală

Dorinţa de a fi mame este mai presus de oficializarea relaţiei cu partenerul de viaţă, Aşa se întâmplă în cazul unor vedete autohtone, care pun căsătoria pe planul secund şi nu îşi mai încap în piele de fericire atunci când află că sunt însărcinate. Click! îşi spune care sunt acele vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii.

Anca Serea este chiar una dintre persoanele publice care nu s-a grăbit să ajungă la altar. Prezentatoarea ştirlor sportive de la Prima Tv s-a căsătorit duminică (8 noiembrie) cu iubitul ei, cântăreţul Adrian Sînă. Cei doi sunt împreună de patru ani şi au doi copii. Vedeta tv este mamă a patru puşti, doi dintre ei fiind rodul unei relaţii anterioare, pe care nu a oficializat-o. Exemplul Ancăi Serea este urmat în zilele noastre şi de alte vedete, care nu sunt speriate că vor deveni mămici înainte de a-şi opune pirostriile.  

Vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii. Ramona Lăzuran şi-a amânat nunta

ramona_lazuran.jpg

vedete care s-au casatorit dupa ce au avut copii ramona lazuran
Ramona Lăzuran şi-ar fi dorit să facă nuntă înainte de a naşte
foto: arhiva personală

Ramona Lăzuran este una dintre vedetele autohtone care nu au pus mare preţ pe actul căsătoriei. Fotomodelul a născut în toamna anului 2011 o fetiţă. Asta nu a împiedicat-o să se bucure la fel de mult, şi cu acte şi fără. Bruneta a spus că ar fi dorit ca mai întâi să facă nunta şi apoi să apară copilul, dar că se bucură că s-a întâmplat aşa. Ea a povestit la vremea respectivă că şi-a amânat ceremonia religioasă pentru o dată ulterioară, tocmai pentru că vrea să se concentreze asupra sarcinii şi asupra momentului când îşi va strânge în braţe bebeluşul. Manechinul are o relaţie cu fostul impresar sportiv Cristi Voicu, iar naşii micuţei Maya sunt Cristi şi Alina Borcea. 

Vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii. Amalia Năstase vrea "2 în 1"

amalia_nastase_sus.jpg

amalia nastase sarcina gravida in cinci luni
Amalia Năstase a devenit pentru a treia oară mămică
foto: Sever Gheorghe

Amalia Năstase (39 de ani) a devenit din nou mămică luna trecută şi este mai fericită ca oricând. Fosta soţie a lui Ilie Năstase i-a dăruit partenerul său de afaceri, Răzvan Vasilescu (35 de ani) un băieţel. De când cei doi au devenit părinţi vorbesc deschis despre legătura lor de cuplu. 

Din relaţia cu Ilie Năstase, Amalia le are pe Alessia (12 ani) şi Emma (nouă ani). "Nu discut acum dacă voi mai fi mireasă. Deocamdată naştem şi după aceea mai vedem ce facem", declara Amalia Năstase. Vedeta mărturisea că îşi doreşte să facă atât nuntă, cât şi botez. "Bănuiesc că vom instituţionaliza această legătură, pentru că un copil vrea să fie cu mamă, cu tată, cu acte. Sigur mergem şi la biserică“, a vorbit Amalia Năstase la Prima TV despre planurile ei de nuntă. 

Vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii. Roxana Vaşniuc a aflat că e gravidă după ce a fost cerută

12-13-vedete-4-vasniuca.jpg

Roxana Vaşniuc
Roxana Vaşniuc şi iubitul ei au amânat nunta
foto: Click!

După o sarcină cu emoţii, Roxana Vaşniuc a devenit şi ea mămică în această primăvară. Focoasa prezentatoare tv avea planuri de nuntă, însă fetiţa pe care a adus-o pe lume i le-a dat peste cap. A aflat că este însărcinată când îşi făcea planuri de nunră, însă le-a amânat. Prioritatea ei a rămas fetiţa, iar oficializarea relaţiei a trecut pe locul doi. "Când s-a întâmplat, eu şi iubitul meu nu eram de foarte multă vreme împreună. Ne-am dorit amândoi copilul. De aceea am şi ţinut totul secret. Am vrut să mai aşteptăm un pic, dar prietenii ne-au dat de gol. Ionuţ m-a cerut în căsătorie, însă acum avem alte prorităţi. Noi suntem împreună de un an. Aşteptăm naşterea bebeluşului. Va veni şi nunta, probabil anul viitor", declara ea pentru Click! la începutul anului.  

Vedete care s-au căsătorit după ce au avut copii. Antonia şi Alex Velea aşteaptă divorţul de italian

Ultimul an a fost tumultuos pentru Antonia (26 de ani), care e la un pas să devină o femeie liberă, după un divorţ dificil cu italianul Vincenzo Castellano. Solista şi Vincenzo vor semna la notar despărţirea definitivă, aşa că solista îşi poate continua, în tihnă, viaţa în noua ei familie, pe care a întemeiat-o cu Alex Velea (31 de ani). Cei doi artişti sunt împreună de doi ani, însă au păstrat discreţia până când Antonia a rămas gravidă. Cântăreaţa a aşteptat să-şi încheie socotelile cu Vincenzo pentru a-l putea boteza pe micuţul Dominic, fiul pe care-l are cu Velea, deşi gura lumii dădea ca sigură şi o nuntă anul acesta. "Nu e cazul să facem nuntă anul acesta. Aşteptăm să se liniştească apele cu divorţul Antoniei şi apoi mai vedem. Poate anul viitor. În 2015 avem multe proiecte cu casa mea de producţie şi ne axăm pe carierele noastre muzicale”, spunea Alex pentru Click!. Cei doi au devenit părinţi la finele anului 2014. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1