Vedete care alăptează. Soţia lui Florin (Hi-Q) îşi hrăneşte copilul de doi ani la sân

ioana_si_florin_grozea.jpg

vedete care alapteaza ioana grozea florin grozea sasha doi ani si o luna
Ioana Grozea este una dintre acele vedete care alăptează foarte mult
foto: arhiva personală

Alimentaţia la sân este cel mai bun lucru pe care o mamă îl poate face pentru bebeluşul ei. Printre adeptele acestei teorii sunt multe vedete autohtone, care nu s-au grăbit să le scoată copiilor din program laptele matern, ci dimpotrivă, le-au prelungit acest ritual chiar şi după vârsta de doi ani. Click! îţi spune care sunt acele vedete care alăptează foarte mult.

Medicii neonatologi încurajează alăptarea până la vârsta de cel puţin şase luni, iar sfaturile lor au fost ascultate cu sfinţenie şi de o serie de mame vedetă de la noi care s-au străduit să le ofere copiilor vel mai bun start în viaţă. Dacă unele au reuşit cu chiu cu vai să-şi hrănească la sân copiii doar jumătate de an, sunt cazuri în care doamnele din showbiz au ajuns la adevărate performanţe. Click! ştie care sunt acele vedete care alăptează foarte mult, deşi copiii lor nu mai sunt demult bebeluşi.  

Vedete care alăptează. Ioana Grozea îi dă lui Sasha de mai bine de doi ani lapte matern

ioana_grozea.jpg

vedete care alapteaza ioana grozea florin grozea sasha doi ani si o luna
Vedete care alăptează. Ioana şi băieţelul ei Sasha au o relaţie specială
foto: arhiva personală

Soţia lui Florin Grozea (Hi-Q) este una dintre susţinătoarele alimentaţiei la sân. Ioana a devenit mămică în urmă cu doi ani şi o lună şi îşi alăptează băieţelul din prima zi. Chiar dacă nu mai e bebeluş, Sasha cere să "pape lapte" mai ales înainte de somnul de după-amiază. "Este greu uneori, dar nu-l înţarc acum. Am hotărât de la început să îl lăsăm pe el să decisă când să se oprească şi cred în mersul ăsta natural al lucrurilor. Deja văd că vrea mai rar. Sunt pro alăptare şi sănătate emoţională. Nu îl pun la sân ca să tacă atunci când are nevoie să plângă", a povestit Ioana pentru Click!

Vedete care alăptează. Anca Lungu îşi hrăneşte fetiţa de un an şi trei luni la sân   

anca_lungu_si_fetita.jpg

vedete care alapteaza anca lungu natalia
Vedete care alăptează. Anca Lungu încă o hrăneşte pe Natalia cu lapte matern
foto: arhiva personală

Dacă Ioana Grozea a stabilit deja un record la acest captol, nici Anca lungu nu se lasă prea uşor. Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 îşi hrăneşte la sân fetiţa în vârstă de un an şi trei luni. Printre alimentele solide, Natalia încă preferă laptele matren. Şi vedeta tv se "încăpăţânează" să nu o priveze pe cea mică de această plăcere, mai ales că acest lucru înseamnă şi ca fetiţa să capete o imunitate bună.

Vedete care alăptează. Mirela Boureanu Vaida îşi hrăneşte fetiţa în pauzele de la filmări

fetita-mirela-boureanu-vaida.jpg

Vedete care alăptează. Mirela şi-a hrănit fetiţa şi la muncă
FOTO: Arhiva personală

Mirela Boureanu Vaida a născut la 20 februarie, dar nu a stat prea mult în concediu de materinate. Actriţa a luat o pauză de la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" din luna ianuarie până în luna mai. Îşi dorea să revină alături de concurenţii emisiunii de la Antena 1, dar Mirela a recunoscut că ar mai fi stat vreo două luni acasă. Când s-a întors a fost nevoită să o alăpteze pe micuţa Carla în pauzele de la filmări. Şapte luni s-au scurs de când a devenit mămică şi tot atâtea de când vedeta îşi hrăneşte fetiţa la sân.

Vedete care alăptează. Andreea Mantea a trecut după două luni la lapte praf

andreea_mantea_copil.jpg

Andreea mantea baietel david andrei
Vedete care alăptează. Andreea Mantea are un băiețel de 4 luni, pe care l-a botezat David Andrei
foto: arhiva personală

Nu toate vedetele autohtone care au devenit recent mămici au avut norocul să alăpteze atât cât şi-ar fi dorit. Este şi cazul Andreei Mantea. Bruneta s-a văzut nevoită să renunţe, în urmă cu două luni, tocmai pentru că bebeluşul s-a îndrăgostit de biberonul cu lapte praf. Imediat după ce l-a creştinat pe David, prezentatoarea a mărturisit că de ceva timp băieţelul ei a refuzat hrana la sân. Andra, în schimb, continuă să o alăpteze pe micuţa Eva Maria Ioana, în vârstă de două luni. Artista a povestit recent că fetiţa este foarte mâncăcioasă şi cuminte, iar noaptea se trezeşte în linişte tocmai pentru a fi alăptată.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Chiar dacă a lipsit trei luni de pe “sticlă”, Mirela Boureanu Vaida nici nu şi-a dat seama cât de repede a zburat timpul. Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a acordat un interviu pentru Click! în care a vorbit despre viaţa de mămică şi cum reuşeşte să se împartă între bebeluş şi carieră.

  • Ioana Grozea, soţia lui Florn Grozea de la Hi-Q, este mămica unui superb bebeluş, de doar 9 luni, dar cu o siluetă pe care multe doamne sau domnişoare şi-ar dori-o.

  • andrea mantea botez

    Andreea Mantea (28 de ani) s-a liniştit după botezul băieţelului ei, pe care l-a organizat în timp record. Bruneta a petrecut duminică (19 iulie) până în zori alături de invitaţi. Vedeta a stat numai pe ringul de dans şi a întreţinut atmosfera. În momentele în care a dispărut din peisaj, şi-a strâns la piept bebeluşul.

  • andra eva fetita doua luni colici

    A avut o sarcină care nu i-a pus probleme deosebite, iar acum se bucură de fiecare clipă alături de micuţa Eva Maria Ioana. Andra (29 de ani) a devenit din nou mămică în urmă cu două luni când a adus pe lume un bebeluş care a cântărit la naştere 3,630 kg. Artista a povestit cum se împarte între cariera muzicală şi familie.