Vedetă tv în stare de șoc. Și-a găsit mașina vandalizată

adela_diaconu_masina_vandalizata.jpg

adela diaconu masina vandalizata brasov
Adela Diaconu și-a găsit sâmbătă (13 ianuarie 2018) mașina vandalizată în parcare, autoturismul era mâzgălit, pe una dintre laterale, cu vopsea roșie, cu mesajul „C + R”
foto: arhiva personală

Lucrează de peste zece ani în televiziune și a fost premiată de câteva ori pentru longevitatea emisiunii pe care o realizează. Este renumită și pentru implicarea în acte de caritate, dar, cu toate acestea, se pare că nu duce lipsă și de dușmani.

13 ianuarie chiar a fost zi cu ghinion pentru ea! Adela Diaconu, vedeta de la TV Nova din Brașov, cunoscută și în lumea mondenă a Capitalei, a avut un șoc astăzi dimineață când a aflat de la un vecin că i-a fost vandalizată mașina. A ajuns în parcare și ceea ce părea de necrezut s-a confirmat: autoturismul ei era mâzgălit pe una dintre lateralele mașinii, cu următorul mesaj scris cu vopsea roșie: „C + R”.

Adela a chemat imediat poliția la fața locului: s-au luat amprente, au venit și agenți de la Criminalistică, s-au dat declarații și așa uite așa au trecut câteva ore bune. Abia spre seară a început să pună cap la cap evenimentele și să tragă niște posibile concluzii: Adela crede că mesajul îi este adresat personal și că mașina ei nu a fost vandalizată întâmplător, ci de cineva care o cunoaște și asociază acest incident cu faptul că ea este de un an și jumătate președinta organizația femeilor social democrate din Brașov. „Un agent de la Criminalistică a spus că acel mesaj ar putea însemna «Ciuma roșie», sintagmă folosită pentru jigniri aduse la adresa celor din PSD. Eu sunt implicată mai mult în acțiuni sociale, nu am o expunere mare, nu înțeleg cine ar putea să-mi vrea răul, nu credeam că am dușmani. Zilele trecute mi-am prezentat bilanțul de acțiuni pe 2017, e singurul eveniment cu care aș putea să fac legătura. Poate adversarii politici s-au simțit deranjați în vreun fel...”, a declarat Adela Diaconu, pentru Click!

Adela Diaconu, una dintre cele mai discrete prezențe mondene

adela diaconu brasovZoom
Adela Diaconu este renumită mai mult pentru evenimentele caritabile în organizarea cărora se implică și pentru Gala Performantei, pe care o organizează de șapte ani
foto: Click! TV/Zoltan Lorencz

 

Deși Adela nu a dorit să-și facă poze mai ample la mașină, pentru a nu i se cunoaște autovehiculul pe care-l conduce, mașina ei este una dintre cele mai cunoscute din Brașov, căci emisiunea pe care o prezintă la TV Nova se numește exact ca numărul ei de înmatriculare: „BV 01 ADE”. „În 18 ani de când conduc nu am fost implicată în nici un incident rutier. Iar ca realizator tv nu am avut niciodată probleme de nici un fel”, a mai spus vedeta.

Pentru că incidentul s-a întâmplat într-o zona centrală din Brașov, polițiștii vor cere să analizeze și înregistrările de la camerele de supraveghere din zonă, așadar făptașul ar putea fi găsit în cel mai scurt timp posibil.

loading...
Loading...

Citește și