Vasilica Tătaru se iubește cu "tăticul" Etno TV: "Amândoi am trecut printr-un divorț, destinul ne-a adus împreună"

cosmin-man-_vasilica_tataru_2.jpg

Cosmin Man și Vasilica Tătaru sunt fericiți împreună
foto: Instagram

Cosmin Man, cunoscut drept managerul Mariei Constantin și "dirijorul" de la Etno TV, trăiește o poveste de dragoste cu nimeni alta decât cântăreața de muzică populară Vasilica Tătaru. Femeia are o poveste de viață mai ceva ca în filme. S-a căsătorit la 19 ani cu profesorul ei de muzică, mai în vârstă decât ea, fără acordul mamei sale. Au făcut doi copii, dar au divorțat din cauza certurilor. Acum, Vasilica iubește din nou, iar solista ne-a povestit despre omul care i-a redat încrederea.

Sunt frumoși amândoi și de un an trăiesc o poveste de iubire ca-n filme. Este vorba despre Cosmin Man și partenera sa, Vasilica Tătaru (35 de ani). Ambii au activitate în domeniul muzical, așa că drumurile li s-au intersectat ușor, iar acum sunt de nedespărțit. E adevărat că muzica unește și chiar face viața mai frumoasă. 

Despre Cosmin Man se știe în showbiz că este impresarul Mariei Constantin, iar după ce aceasta a divorțat de Marcel Toader, el a ajutat-o foarte mult psihic să depășească situația. Totodată i se mai spune și omul-Etno, pentru că este producătorul general al emisiunilor de la Etno TV sau „dirijorul” general de la Etno TV, însă cea mai importantă meserie este aceea de tătic, pentru că are o fetiță în vârstă de 11 ani.

cosmin-man-_vasilica_tataru_3.jpg

Atât Cosmin, cât și Vasilica, au trecut prin câte un eșec amoros
foto: Instagram

Vasilica Tătaru s-a căsători la 19 ani cu profesorul ei de muzică

Despre Vasilica Tătaru se poate spune că are o viață cu suișuri și coborâșuri. Frumușica brunetă din Bacău s-a căsătorit la 19 ani cu profesorul ei de muzică, mai mare cu 16 ani decât ea, el având la vremea respectivă 35 de ani. Este vorba despre Cristian Năstase sau "Domnul Orchestră", așa cum este cunoscut. Deși căsnicia nu a fost chiar pe placul mamei sale, Vasilica a dus relația mai departe, având doi copii, însă nouă ani mai târziu au divorțat din cauza certurilor.

La vremea respectivă, instanța le-a împărțit domiciliul copiilor, astfel că fata a rămas cu ea, iar băiatul, cu tatăl, însă pentru că locuiau destul de aproape, cei doi frați au reușit să rămână mai tot timpul împreună. Au trecut șapte ani de atunci, iar de un an încoace, frumușica din muzica populară trăiește din nou, cum s-ar zice! Pe chipul ei a reapărut zâmbetul, care i se datorează noului ei iubit, Cosmin Man.

cosmin-man-_vasilica_tataru_4.jpg

Cosmin Man și Vasilica Tătaru, în vacanță la Lacul Roșu
foto: Instagram

Fotografiile publicare de ei vorbesc despre iubire, frumos și viitor. Se pare că încă nu a cerut-o de soție, însă cine știe, poate nu va mai dura mult. Ultima imagine îi înfățișează pe cei doi amorezi într-o barcă, la Lacul Roșu, în Bicaz. "Se pare că pe mine Cosmin mă știe de mai mult timp, însă iată că destinul ne-a adus împreună abia acum. Așa a fost să fie, amândoi am trecut printr-un divorț, consider că ne-am întâlnit la momentul oportun, când apreciezi altfel o relație. Cosmin, dincolo de trăsăturile frumoase care se văd la exterior, este un om foarte bun, complet și foarte potrivit pentru mine. Deocamdată nu locuim împreună, încă nu am discutat despre nuntă. O căsătorie nu este imperios necesară, plus că suntem de puțin împreună, nu vrem să grăbim niște etape. Dacă traseul duce spre o cale spirituală, nu văd de ce ne-am grăbi. Ne plac amândurora copii, sunt o binecuvântare, având în vedere că am doi copii mari, Smaranda are 10 ani, iar Alin, 15 ani, consider că trebuie să le acord atenția necesară. Cosmin are și el o fetiță, deocamdată cei pe care îi avem să îi țină Dumnezeu sănătoși", a declarat Vasilica Tătaru pentru ziarul Click!

Loading...

Citește și

  • Vasilica Tătaru, interpreta de muzică folclorică a fost mereu nonconformistă şi a dovedit asta când la 18 ani s-a căsătorit cu Cristi Năstase, profesorul său.

  • maria constantin eliminare vocea romaniei echipa marius moga

    Ceea ce părea o frumoasă poveste de dragoste s-a transformat într-una cu final nefericit. Maria Constantin a mărturisit la emisiunea “Constantin ‘60” că a fost cerută în căsătorie pe când avea 21 de ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților, însă casnicia ei nu a fost nici pe departe una de vis. Cântăreaţa a povestit despre bucuriile și greutățile din timpul mariajului cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1