Vasile Şeicaru: «Hruşcă n-a mai dat bună ziua de zeci de ani»

14-vedete-foto-1-6-col.jpg

Cândva prieten la cataramă cu Ştefan Hruşcă, Vasile Şeicaru iese acum la rampă cu dezvăluiri despre colegul lui de la Cenaclul Flacăra
Foto: Cenaclul Flacara/TVR 3

Ape tulburi în lumea folk-ului! Vasile Şeicaru şochează cu o afirmaţie despre colegul lui de breaslă, Ştefan Hruşcă, de care îl leagă ani de prietenie şi turnee memorabile, în care au cântat împreună. Interpretul spune că Hruşcă nu l-a mai băgat în seamă ca pe vremuri, de când s-a stabilit în Canada.

Pe Vasile Şeicaru (67 ani) şi pe Ştefan Hruşcă (60 ani) îi leagă o prietenie de aproape 40 de ani. Au cântat împreună pe aceleaşi scene ale ţării şi s-au bucurat de glorie în Cenaclul Flacăra. În ultimii ani, relaţia lor s-a deteriorat vizibil şi iată că ies la iveală tot felul de lucruri nespuse. Hruşcă vine în ţară mai ales spre final de an, pentru a-i colinda pe români, el fiind stabilit în Canada, alături de familia sa, încă din anii ’90. O afirmaţie recentă, pe care Vasile Şeicaru a făcut-o pe Facebook, a surprins pe foarte multă lume, în contextul în care anul trecut, în decembrie, artistul a cântat în concertul lui Ştefan Hruşcă, din Piaţa Constituţiei, iar azi cei doi vor urca din nou pe aceeaşi scenă, la Tg. Mureş, în cadrul concertului „A fost odată în Cenaclu...”.

14-foto-2-15-col-seicaru.jpg

Vasile Şeicaru spune că prietenul lui vechi nu-l bagă în seamă, deşi azi vor cânta pe aceeaşi scenă, la Târgu Mureş

Iată ce a scris Şeicaru pe pagina lui personală: ”Mulţi mă întreabă de colaborarea mea cu Hruşcă! Da, a fost în anii ‘80, dar nu mai poate fi vorba acum! Trăim alte vremuri, lumea nu mai ştie ce era pe-atunci, nu-şi mai aduce aminte sau nu-şi mai doreşte! Eu reprezint altceva acum, Hruşcă, desigur, altceva! Nu cred că mai interesează pe cineva aşa ceva, azi! Pe de altă parte, Hruşcă n-a mai dat bună ziua de zeci de ani... şi asta nu numai mie!”, a scris Vasile Şeicaru pe Facebook.

El mai explică de ce nu prea merge la evenimentele private şi anunţă unde poate fi ascultat în concerte. ”Mă întrebaţi de ce nu cânt în diferite locuri prin Bucureşti! Ei bine, cânt, dar nu oriunde! Am cântat în muzee la Galaţi, pe vremuri, dar acum n-o mai fac, nu e rostul meu pe-acolo! De altfel, nici nu m-a contactat nimeni în acest sens! Eu accept sau nu invitaţiile la concerte, nu sun eu pe nimeni, niciodată!”, completează Şeicaru.

Contactat de Click!, prin intermediul managerului, Ştefan Hruşcă nu a dorit să comenteze.

14-foto-3-15-col.jpg

Ştefan Hruşcă s-a stabilit în Canada, cu familia, în urmă cu 30 de ani
loading...
Loading...