Vasile Muraru a împlinit 61 de ani. “Mi-e dor de Nae”

nae_lazarescu_01_1.jpg

Vasile Muraru, Nae Lazarescu, aniversare, comemorare, cuplu comic
Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru au făcut un cuplu comic timp de trei decenii

Unul dintre cei mai iubiți actori de umor a împlinit, ieri, 14 noiembrie, vârsta de 61 de ani. Vasile Muraru, maestrul de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, a fost fericit să primească atâtea felicitări, însă totodată și trist, pentru că s-au scurs patru ani de când prietenul Nae Lăzărescu l-a ”părăsit”, pentru o altă scenă.

Îndrăgitul actor Vasile Muraru, care timp de 3 decenii a format un cuplu comic alături de regretatul Nae Lăzărescu, a împlinit ieri 61 de ani. Actorul, originar din Doina, Piatra Neamț, a primit sute de mesaje și telefoane de felicitare, de la fani, familie și colegi din teatru, dar și de la cei cu care a fost coleg la emisiunea ”Next Star”, de la Antena1.

În acea zi specială, actorul și-a adus aminte, cu nostalgie, de cel cu care a făcut duet pe scena teatrului, dar și pe micile ecrane, Nae Lăzărescu. Nu exista aniversare la care Vasile să nu-şi invite prietenul, însă de 4 ani pune un tacâm şi un pahar în minus la masă. Nae Lăzărescu s-a stins pe 19 decembrie 2013. “Mi-e dor de Nae, îl simt aproape”, ne-a spus Vasile Muraru.

vasile_muraru_nae_lascarescu-ae.jpg

Vasile Muraru, Nae Lazarescu, aniversare, comemorare, cuplu comic
Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru au fost de nedespărţit pe scenă
Loading...

Citește și