Vântur vrea să fugă din Cipru în braţele iubitului indian

vantur14-vedete-3-col-iulia.jpg

Aflată peste hotare, unde filmează, timp de trei luni, pentru «Ferma vedetelor», Iulia ne-a vorbit despre colegi şi despre dorul de cei dragi

Iulia Vântur (35 de ani) a intrat în pâine, după romantica vacanţă de iarnă, petrecută în India, alături de actorul Salman Khan (48 de ani). Timp de trei luni, ea va munci în Cipru, la ”Ferma vedetelor”.

 • Click!: Eşti pregătită pentru o nouă aventură?

Iulia Vântur: Suntem pe tărâmuri noi, aşa că sunt încântată să explorez. Va fi o provocare şi pentru echipa noastră de producţie, nu doar pentru concurenţi. Vom trăi pentru câteva luni într-o ţară străină, cu obiceiuri, tradiţii şi ritmuri diferite.  

Zoom
După plecarea Iuliei Vântur din India, lui Salman Khan au început să-i dea târcoale fostele iubite
 • Cu ce e diferit Cipru faţă de India, unde ai stat câteva luni?

Cred că m-am „obişnuit” deja cu schimbările de climă. Schimbările te ajută să creşti. Pe mine m-au ajutat să devin mai tolerantă. Sunt foarte multe diferenţe, de la mâncare, climă, dans, muzică, arhitectură, stil de viaţă. Cipru e o insulă cu puţini locuitori, printre care am avut şansa să întâlnesc mulţi români. India este imensă, rar vezi unul de-al nostru, însă mă simt ca acasă acolo.

 • Apropo de India, de ce îţi va fi cel mai dor de acolo?

De mine acolo. De felul în care mă simt acolo.

 • Dacă vei avea timp, vei fugi în weekend la prietenii din India sau din România?

Vom vedea. Vom filma în fiecare zi, însă mereu se găsesc soluţii pentru oamenii dragi.

 • Cum te înţelegi cu noii concurenţi de la “Ferma vedetelor”?

Pe unii îi ştiu, însă cel mai interesant e să-i descoperi pe oameni într-un alt cadru, în alte situaţii.

 • Ai mai fost în Cipru?

Da, în urmă cu 2-3 ani, nu e o destinaţie total necunoscută pentru mine, însă e pentru prima dată când lucrez aici.
Cum îţi mai petreci timpul acolo?
Nu prea am avut timp pentru altceva. Viaţa la fermă nu e uşoară.

 • De ce crezi că publicul şi-a dorit un nou sezon al show-ului?

Pentru că e autentic, diferit, aproape de rădăcinile noastre, cu umor, cântec şi veselie, dar şi cu patimă. „Ferma vedete­lor” e un joc strategic, in­teresant, în care descoperi oamenii dincolo de perdea.

S-a săturat de brânză şi se teme de şerpi

Iulia se află în Cipru de două săptămâni şi deja nu prea mai ştie ce să mănânce, căci s-a cam săturat de lactate: ”Îmi place mult brânza, iar aici găseşti halloumi (n.r.- un fel de mozzarella) la tot pasul, însă după o vreme, te cam saturi. Mă salvează salata grecească, peştele şi fructele de mare”, ne-a mai povestit ea. De ce se teme? ”Mi s-a spus că trebuie să mă tem de şerpi, dar nu sunt panicată, încă n-am văzut niciunul”.

loading...
Loading...

Citește și

 • iulia vantur ferma vedetelor

  Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.

 • Concurenţii îi ştim, locul de filmare nu mai e un secret, misterul legat de prezentatoare a fost desluşit. Click! îţi spune însă lucruri neştiute despre cel de-al doilea sezon al show-ului “Ferma vedetelor”, realizat în Cipru şi prezentat de Iulia Vântur.

 • Florin Raţă

  Au început filmările pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii "Ferma Vedetelor", iar cei 12 concurenţi au emoţii mari. Sunt departe de casă şi deşi au avantajul unor temperaturi pritenoase în Cipru, vor avea bătăi de cap la capitolul mâncare. Nea Raţă a cunoscut vedetele care se întrec pentru titlul de "fermierul anului" şi ştie deja cine are cele mai mari şanse de a ajunge până în cursa finală.

 • iulia vantur nea rata cipru ferma vedetelor

  "Ferma Vedetelor", sezonul doi, va fi difuzată la PRO Tv începând cu 22 februarie, adică la o lună după ce echipa de filmare și cei 12 concurenți și-au început sejurul cipriot. Se pare că vedetele vor sta departe de țară trei luni, până la sfârşitul lui martie. Iulia Vântur, Nea Raţă şi fermierii au luat deja primul contact cu peisajul din Cipru, care se pare că este mult mai prietenos decât cel de la vechea fermă din Cocani, judeţul Dâmboviţa.