Vântur fuge de la ”Cerbul de Aur” direct în India! Ce contract baban o așteaptă la Bollywood

iulia_vantur.jpg

iulia vantur portret
Iulia Vântur va prezenta ”Cerbul de Aur” în perioada 30 august - 1 septembrie
foto: arhivă personală

Senzuala Iulia Vântur va prezenta trei seri ale Festivalului „Cerbul de Aur”, de la Brașov, în perioada 30 august-1 septembrie, după care va zbura cu avionul spre India, unde locuiește de șapte ani. Presa internaţională a anunţat ce proiect important o așteaptă acolo pe fosta gazdă a emisiunilor „Ferma Vedetelor” şi „Dansez pentru tine” (PRO TV).

Fermecătoarea Iulia Vântur (38 de ani) a oferit un interviu exclusiv pentru Click!, în care ne-a povestit despre oferta primită din partea TVR pentru „Cerbul de Aur”, dar şi despre planurile ei în India, după acest eveniment.

„Tocmai am lansat o nouă piesă, compusă de Himesh Reshammyia pentru filmul Genius, se numeste “Pyar De, Pyar Le”, videoclipul a apărut deja. Urmează să se lanseze alte două piese în două filme diferite, însă nu sunt anunţate încă oficial. Și lucrez la un proiect diferit, care va începe foarte curând. Voi povesti la momentul oportun. În continuare înregistrez piese în studio”, ne-a mărturisit acum câteva zile fosta gazdă a emisiunilor “Dansez pentru tine” şi “Ferma Vedetelor”, de la Pro TV.

iulia_vantur_india.png

iulia vantur are o cariera de succes in india
Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în India
foto: arhivă personală

 

Mai multe site-uri din India au scris că, după ce se va întoarce în ţara sa adoptivă, Iulia va juca într-un film indian finanţat de firma de producţie „Salman Khan Film”, a actorului Salman Khan. Presa din India a scris deja că Iulia este în tratative avansate cu regizorul şi producătorul Prem Soni. Acesta vrea să-i ofere româncei rolul principal în următorul său film, partener urmând a fi, după toate probabilitățile, actorul Randeep Hooda (42 de ani), bine cotat la Bollywood, care a jucat deja în peste 35 de pelicule. Actorul are în lucru trei pelicule în India şi apoi probabil va începe filmările pentru acest nou proiect cu Iulia Vântur, dacă se vor concretiza negocierile.

Loading...

Citește și

  • Fermecătoarea blondină şi-a luat liber de la proiectele din India, pentru a prezenta “Cerbul de Aur” în România, la Braşov, festival care se desfăşoară în perioada 29 august-2 septembrie. Surpriza este că s-ar putea să nu vină singură, ci cu iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari.

  • S-a zvonit că celebrul fotomodel Mădălina Ghenea ar fi cea care va urca la brațul italianului Gabriel Garko, pe scena ”Cerbului de Aur”, festival care se va desfășura în perioada 29 august-2 septembrie, la Brașov, însă iată că o altă vedetă de calibru va prezenta această competiție muzicală internațională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1