Vandici s-a despărţit de avocatul pupăcios - EXCLUSIV

ilinca-vandici-si-dragos-danau.jpg

ilinca-vandici-si-dragos-danau
La scurt timp după întâlnirea înfocată de la începutul lunii iulie, Ilinca Vandici și Dragoș Danău s-au despărțit
FOTO: CLICK!
Citeste tot despre: 

O iubire de-o vară. Atât a durat idila dintre Ilinca Vandici (30 de ani) și avocatul Dragoș Danău.

Acum câteva săptămâni, vedeta își făcea planuri de vacanță alături de noul ei iubit. Relația lor a fost dată în vileag de Click!, la 1 iulie. Zilele trecute, însă, uitase complet de el.

În timp ce Ilinca era preocupată cu emisiunea de la Kanal D, iubitul vedetei se pângea colegilor săi că nu poate pleca cu aceasta într-o vacanță, până ce ei nu i se termină contractul cu postul turcilor. Astfel că au stabilit să plece în concediu abia la sfârșitul sezonului. Toate bune și frumoase, numai că relația vedetei cu avocatul nu a mers. Contactată telefonic şi întrebată dacă pleacă în vacanţă cu iubitul, Ilinca Vandici ne-a răspuns: „Nu ştiu despre ce vorbiţi, eu sunt singură”.

Gurile rele spun că Ilinca i-ar fi dat toată vara târcoale fotbalistului Ciprian Marica, la mare, fostul iubit de care se pare că nu se poate despărți definitiv. În plus, într-un interviu pentru Click!, și ea lasă de înţeles că relaţia cu Dragoş nu a funcționat.

„Cred că atunci când ești pregătit pentru o iubire frumoasă, ea poate dura mai mult de o vară. Personal, sunt adepta relațiilor de durată, construite în timp, și nu a aventurilor de sezon, tocmai de aceea cred cu tărie în iubirea stabilă și matură”, a declarat Ilinca.

Acum o lună, imaginile surprinse de fotoreporterii Click! cu Ilinca și Dragoș ne dădeau speranțe că acest cuplu va dura mai mult. Vizibil îndrăgostit, avocatul o pupa cu foc înainte de despărțire. „Îmi place totul la Ilinca, e o fată specială, dar despre relația dintre noi o las pe ea să vorbească”, ne-a declarat Dragoş, la începutul relației cu Ilinca.

ilinca-vandici-si-dragos-danau1.jpg

ilinca-vandici-si-dragos-danau
La scurt timp după întâlnirea înfocată de la începutul lunii iulie, Ilinca Vandici și Dragoș Danău s-au despărțit
FOTO: CLICK!
Loading...

Citește și

  • ilinca-vandici

    Cea mai nouă idilă din lumea mondenă se consumă pasional, în tihnă şi în intimitate, protagoniştii fiind zgârciţi cu declaraţiile, deşi fotoreporterii Click! i-au surprins în fapt. Cert este că atât Ilinca Vandici, cât şi avocatul Dragoş Dănău sunt topiţi unul după celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1