Valentina Pelinel şi-a serbat fiul cu tort şi Mickey Mouse

10-vedete-pelinel.jpg

Valentina Pelinel, fericită alături de Cristi Borcea la botezul lui Milan
Foto: arhivă personală

Bucurie mare pentru Valentina Pelinel! Fiul ei a împlinit ieri un an şi i-a făcut o adevărată petrecere, cu un tort imens şi personajele preferate din desenele animate. Deşi nu a putut să-i fie alături, tăticul Cristi Borcea i-a făcut prima urare de „La mulţi ani!” prin telefon şi i-a trimis o maşinuţă cu telecomandă.

După ce şi-a botezat fiul, Valentina Pelinel o ţine numai în distracţii! E adevărat, căci e prezentă doar la party-uri pentru copii, fiindcă vedeta s-a distrat săptămâna trecută la prima petrecere a fiului ei, Milan, de 1 Iunie, cu ocazia  Zilei Copilului, iar acum a petrecut din nou, la aniversarea lui. Ieri, băieţelul pe care-l are cu Cristi Borcea a împlinit un anişor, aşa că la reşedinţa din Pipera a fost forfotă mare. 

Celebra mămică s-a mobilizat bine, întrucât a vrut ca acest eveniment să fie de neuitat, aşa că a împodobit casa cu baloane colorate, a pus muzică pentru copilaşi şi a adus preferaţii fiului său: pe Minnie şi pe Mickey Mouse, pentru a anima atmosfera. La petrecere au fost invitaţi familia, prietenele Valentinei şi copilaşii lor, dar şi celebrele naşe ale sărbătoritului Sanda Mihai şi Carmen Busi, care au venit încărcate de cadouri. Micuţul Milan a avut parte de o surpriză chiar la începutul zilei. 

10-vedete-tort.jpg

Acesta este tortul imens, din care s-au înfruptat micuţii invitaţi

”Tăticul lui l-a sunat primul şi i-a urat la ”La mulţi ani!”, a fost răsfăţat cu o maşinuţă cu telecomandă, pentru că el este înnebunit după maşini. Are deja mini-garajul lui”, ne-au spus  surse din familia Pelinel-Borcea.

Şi surpriza serii a fost un imens tort, cu două etaje, decorat cu multe personaje din desene animate, din care invitaţii s-au înfruptat. Deşi vremea n-a fost prea bună, invitaţii s-au distrat de minune.

 

Loading...