Valentina Pelinel, prima prezentare de modă cu fiul ei

12-13-vedete-2-col-pelinel.jpg

Milan va fi vedetă la o petrecere, de 1 Iunie

În luna în care va împlini un anişor (n.r. pe 8 iunie), Milan, fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea, va fi sărbătorit în avans la o petrecere dedicată tuturor copiilor.

Pe 1 Iunie, mămica lui deschide porţile la locul de joacă “Magic Playground”, din incinta Complexului “Magic Place Parc”, din Drumul Taberei. De la ora 12.00, micuţii invitaţi se vor putea juca în voie şi se vor bucura de ateliere de creaţie, animatori, dulciuri, sucuri şi pop corn.

Punctul culminant al petrecerii va avea loc la 18.30, odată cu prezentarea de modă unde protagoniste vor fi vedete, alături de copiii lor. Pe podium va urca, pentru prima oară, şi Milan, alături de mama lui, Valentina Pelinel, dar şi Roxana Ciuhulescu, Catrinel Sandu, Cristina Spătar, Ianna Novac şi Marius Rădmănăştean, alături de copiii lor. Prezentarea este semnată Victor Urda, un tânăr antreprenor cu peste 5 ani de experiență în domeniul confecţiilor. "Am plecat de la ideea de rochii mamă-fiică și am dezvoltat un concept nou și unicat. Ne-am gândit și la mămicile de băieței, astfel că am creat ținute identice și pentru ei. La noi, părinții se pot asorta cu copiii lor și, ce credeți, nu au fost uitați nici bunicii. Hainuţele sunt produse în propria noastră fabrică", ne-a spus Victor Urda.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1