Valentina Pelinel, prima apariție la un eveniment monden după ce a născut

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel este o mămică activă
Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel (35 de ani) este cea mai fericită de când l-a adus pe lume pe Milan Cristian, adică din 8 iunie, dar nu stă deloc locului. Deși ar putea să se relaxeze cât de mult vrea și să recupereze orele de somn pierdute noaptea, blonda preferă să fie activă și să-și desfășoare viața după cursul obișnuit.

Duminică, 19 iunie, Valentina a fost foarte ocupată. După ce l-a scos pe micuțul Milan Cristian la prima lui plimbare, fostul fotomodel s-a pregătit și de o petrecer de la care nu putea lipsi. Zina Dumitrescu, unul dintre mentorii săi, a împlinit 80 de ani, așa că la Snagov a fost un mare eveniment în cinstea "mamei modei românești".

Apariția Valentinei a fost surpriza serii, căci cu toții se așteptau ca aceasta să fie acasă cu odorul ei, dar blonda a decis să-și rupă câteva ore din timpul său pentru a-i oferi Zinei un buchet de flori și un cadou. Fostul fotomodel a purtat o rochie cuminte, bleumarin, dar a atras toată atenția.

pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel a petrecut alături de Zina Dumitrescu
Foto: David Muntean
Loading...
 
 

Citește și

 • Valentina Pelinel a trăit miercuri, 8 iunie, cele mai mari emoții din viață, căci a devenit mămică pentru prima dată. Deși își dorea să nască natural, fotomodelul a fost nevoit să recurgă la cezariană, iar în jurul orei 16.00, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, "bebelușul poznaș" pe care îl are cu Cristi Borcea.

 • valentina pelinel

  Nici două săptămâni nu au trecut de când a născut, dar iată că Valentina Pelinel (35 de ani) s-a recuperat complet și este gata de acțiune! Vedeta și-a luat rolul de mămică în serios, iar acum, întreaga ei atenție îi este dedicată micuțului Cristian Milan.

 • valentina pelinel

  Exercițiile fizice pe care le-a făcut pe toată perioada sarcinii au dat roade! Valentina Pelinel (35 de ani) a născut în urmă cu zece zile, iar în nici două săptămâni după ce a adus pe lume un băiețel, fotomodelul are o siluetă de invidiat.

 • Valentina Pelinel e în culmea fericirii de când a devenit mămică. Blondina nu-și mai încape în piele de bucurie și petrece momente frumoase alături de micuțul ei, Milan Cristian.

 • valentina pelinel

  Valentina Pelinel a trăit în 8 iunie, cele mai mari emoții din viață, căci a devenit mămică pentru prima dată. Deși își dorea să nască natural, fotomodelul a fost nevoit să recurgă la cezariană, iar în jurul orei 16.00, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, "bebelușul poznaș" al cărui presupus tată este Cristi Borcea.

 • valentina pelinel

  Cel mai aşteptat bebeluş al acestui an, cel al Valentinei Pelinel, a plecat din maternitate împreună cu mama lui. Blonda şi-a anunţat admiratorii că cei doi au ajuns acasă, în siguranţă, luni (13 iunie), la cinci zile de la naştere. Fostul fotomodel a trebuit să se supună unei operaţii de cezariană după mai multe ore în care a încercat să nască natural. Blonda era însărcinată în 42 de săptămâni.