Valentina Pelinel, făcută praf de soţia lui Borcea: ''O zdreanţă''

pelinel-valentina.jpg

Valentina Pelinel a anunţat luni că e gravidă
FOTO: Arhiva personală

Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

Alina Vidican a văzut negru în faţa ochilor când a auzit că Valentina Pelinel, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, va aduce pe lume primul ei copil. Aflată în vizită la penitenciar, unde Cristi Borcea este încarcerat, Alina a răbufnit după ce a fost întrebată dacă ştia că Valentina vine să îl vadă pe soţul ei: ''O zdreanţă'', a exclamat aceasta.

''Noi suntem o familie unită, ne iubim'', a mai declarat actuala soţie a lui Cristi Borcea la Antena 1. Însă Alina a luat foc când i s-a spus că Valentina a confirmat că e gravidă, iar presupusul tată al bebeluşului ar fi chiar soţul ei.

"Valentina este însărcinată, ştii ceva despre asta?", a fost întrebarea reporterului de la Observator.

"Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că este o stearpă, o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu ce urmăreşte", a răspuns Alina Vidican, extrem de supărată.

Zoom
Foto: captură Antena 1
loading...

Citește și

  • De ce i-a fost frică nu a scăpat! Deşi a încercat să pară sărac lipit pământului, judecătorii nu au avut îndurare pentru Cristi Borcea. Fostul şef dinamovist va trebui să plătească lunar o pensie de întreţinere de 1.500 de euro fetiţei fostei sale amante, avocata Simona Dana Voiculescu.

  • alina borcea a nascut

    Alina Borcea (31 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, vineri seară (24 iulie), în jurul orei 17.00, ora locală, 01.00 (25 iulie), ora României. Soția lui Cristi Borcea (45 de ani) a născut o fetiță sănătoasă la un spital din Miami, în Statele Unite ale Americii, potrivit unor surse apropiate familiei care au confirmat pentru Click! această informaţie.

  • A fost înşelată ani de zile şi părăsită într-un final pentru o femeie mai tânără. A suferit, dar a avut puterea să ierte şi să meargă mai departe. Mihaela Borcea este acum prietenă la cataramă cu Alina Vidican, cea care i-a furat bărbatul. Zâmbăreţe, cele două au deschis, ieri, un ştrand din Capitală. Şi totul, ca să-i facă pe plac lui Cristi Borcea.

  • Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a făcut un anunţ bombă la început de an. A anunţat că e însărcinată. Gurile rele vorbesc de Cristi Borcea că ar fi lăsat-o gravidă pe Valentina, el urmând să devină tătic a şaptea oară.

  • Valentina Pelinel a divorţat anul trecut de Cristian Boureanu, după o relaţie de nouă ani. Modelul a vorbit deschis despre separare, dar şi despre faptul că cei doi nu au avut niciodată copii.

  • valentina pelinel relatie borcea sarcina explicatii

    La aproape un an de la anunţul seprarării de Cristi Boureanu, Valentina Pelinel s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume. Fosta doamnă Boureanu a explicat dacă a avut sau nu vreo legătură amoroasă cu Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo despre care presa a speculat că ar fi fost vizitat la penitenciar în mare secret, chiar de către blondină.