Val de graviduțe la Antenă! Patru vedete ale trustului vor deveni din nou mame

14_3.jpg

Simona Gherghe este gravidă în şase luni. Ea mai are o fetiţă

Andreea Bălan (34 de ani), Gabriela Cristea (44 de ani) şi Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) sunt în al nouălea cer de bucurie că vor fi din nou mămici. Zilele trecute, o altă vedetă, colegă cu ele de televiziune, a anunţat că va trece din nou la scutece. Este vorba despre Simona Gherghe (41 de ani).

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, care mai are o fetiţă, pe Ana Georgia, în vârstă de un an şi şase luni, a anunţat recent că este însărcinată din nou şi că va avea un băieţel: „Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină”, a mărturisit Simona Gherghe, la „Xtra Night Show”.

14_2.jpg

Andreea Bălan, însărcinată în şase luni, va avea o fetiţă

 

Dar şi Andreea Bălan (34 de ani) este însărcinată pentru a doua oară, acum fiind în trimestrul al doilea de sarcină: “Vă spun cu multă fericire în suflet că familia ni se va mări”, a scris ea pe pagina de Facebook. Vedeta va avea o fetiţă, dar mai are una, de 2 anişori, pe Ella Maya, cu soţul ei, George Burcea.

14_vaida.jpg

Mirela Vaida va fi iar mămică de băiat, în luna martie

 

Iar Mirela Boureanu Vaida, care mai are o fată şi un băiat, Carla (3 ani şi jumătate) şi Vladimir (2 ani),  este însărcinată în şase luni şi aşteaptă un băieţel. “Nu îmi fac griji în ceea ce priveşte hainele pentru că se pare că şi de data acesta am noroc şi sunt însărcinată tot iarna! Am ştiut eu de ce am pus la păstrare haine de la primele două sarcini!”, ne-a spus Mirela.

14_stiri_4.jpg

Gabriela Cristea va naşte o fetiţă, peste trei luni

 

Totodată şi prezentatoarea emisiunii  „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea, a scos din şifonier rochiţele de graviduţă, fiind însărcinată în şase luni. Ea va avea o fetiţă, dar mai are una, cu soţul ei, Tavi Clonda, pe Bella Victoria.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1