Mirela Vaida, amatoare de adrenalină și în timpul sarcinii! «Am făcut-o și pe asta»

mirela-vaida-raliu-pilot.jpg

Mirela Vaida a trecut printr-o nouă experiență
Foto Instagram

Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil, însă acest lucru nu o oprește să-și îndeplinească toate dorințele! Îndrăgita prezentatoare TV este o femeie curajoasă și nu se lasă speriată de puțină adrenalină, din contră! Zâmbitoare și fericită că a bifat o nouă activtate pe lista sa, Mirela Vaida a împărtășit și cu prietenii săi virtuali activitatea aducătoare de „senzații tari” pe care a desfășurat-o în decursul zilei de joi, 8 noiembrie.

Mirela Vaida este neobosită, chiar și după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Deși are un program încărcat, pe care este nevoită să-l împartă între viața de familie și cea profesională, vedeta reușește întotdeauna să se descurce exemplar, mărturisind că atunci când faci lucrurile cu plăcere, oboseala nu mai este resimțită atât de puternic.

Iată că deși este însărcinată în 5 luni, Mirela nu se lasă intimidată atât de ușor nici de situații mai periculoase și a acceptat provocarea de a fi copilot de raliu! Prezentatoarea TV a dezvăluit că a fost nevoită să realizeze o filmare pentru Observator, motiv pentru care s-a urcat într-o mașină de curse și a pornit la drum. Experiența a fost una care a bucurat-o, având cu siguranță ce să le povestească peste ani nepoților.

mirela-vaida-raliu.jpg

Mirela Vaida, însărcinată în 5 luni, a condus o mașină de raliu, alături de un pilot profesionist
Foto Instagram

Mirela Vaida, copilot de curse

Mirela Vaida a mers la autodrom, chiar dacă este însărcinată, și a simțit pe pielea ei adrenalina din timpul unei curse de raliu. Cum siguranța este pe primul plan, prezentatoarea TV a avut lângă ea un pilot profesionist, și chiar dacă amandoi dispuneau de volan și pedale, Mirela a condus din scaunul din stânga, lâsându-l pe pilotul acreditat să facă mai toată treaba, probabil. „2 volane, 6 pedale, o singură mașină! Am facut-o și pe asta! Azi am facut o filmare pt Obervator, pe o mașină specială, cu 2 volane, pe care am exersat derapajele și cum acționăm în cazul lor! La Academia Titi Aur”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.

[[{"fid":"3358642","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Mirela Vaida se pregătește să devină mămică pentru a treia oară","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Mirela Vaida se pregătește să devină mămică pentru a treia oară","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Mirela Vaida, însărcinată pentru a treia oară

După ce în încercarea sa de a avea copii a pierdut două sarcini, iată că Mirela Vaida se pregătește să devină din nou mămică. Vedeta mai are doi copii, o fetiță și un băiețel, Carla și Vladimir, care abia își așteaptă acasă noul partener de joacă. „A venit Carla, la un an şi jumătate după aceea a venit Vladimir şi, după alţi doi ani şi jumătate, iată că vine şi al treilea copil, pe cale naturală, spontană, fără niciun tratament sau ajutor", a explicat Mirela Vaida într-un interviu acordat pentru OK! Magazine.

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida a avut parte de o săptămână plină de peripeții înainte de ziua de naștere a soțului ei, Alex, care a împlinit în acest weekend 40 de ani. Vedeta a povestit totul cu lux de amănunte.

  • Mirela Vaida, învitată în platoul unei emisiuni, a vorbit despre propria copilărie, amintindu-și de momentele în care făcea năzbâtii și primea corectura de rigoare din partea părinților. Vedeta a mărturisit că a fost un copil neastâmpărat, care își petrecea foarte mult timp „pe afară”, venind mai mereu acasă cu zgârierituri sau bătută de alți copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea și bătaie de la părinți, însă susține că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie și unde trebuie”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1