Văduva lui Papaiani: «După 46 de ani de căsătorie, nu e deloc uşor fără Sebastian!»

pa12-13-vedete-2-col-papaiani-si-sotia.jpg

Marcela susţine că l-a visat adesea pe Sebastian, actorul care a murit în urmă cu două luni

Marcela, văduva lui Papaiani, e un monument de tristeţe.

Marcela nu-şi poate reveni nici acum, la două luni de la decesul soţului ei, actorul Sebastian Papaiani: “Ce pot să spun? Nu sunt cuvinte să îmi exprim durerea din suflet în acest moment. Vă daţi seama că după 46 de ani de convieţuit împreună nu este deloc uşor. Acum îi am alături pe fiul meu, pe noră şi pe nepoţică. Ei mă susţin moral, mă ajută să mai uit pentru câteva clipe”, ne-a spus femeia îndoliată. Ea susţine că soţul ei îi apare adesea în vis: ”L-am visat într-o seară pe Sebastian, îmi spunea că era supărat pe farsorii şi pe împuţiţii din ţară”, a mai declarat ea, în exclusivitate pentru Click! Sebastian Papaiani s-a stins din viaţă pe 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, în urma unui accident vascular.

Loading...

Citește și

  • papaiani, internat, clinica, pareza

    Aniversarea celor 80 de ani de viaţă, ce va avea loc pe 25 august, îl va prinde pe maestrul Sebastian Papaiani într-o clinică de recuperare. La indicaţiile medicilor, familia actorului a decis să îl externeze pe acesta, zilele trecute, şi să îl ducă la o clinică din Baloteşti, unde va fi ajutat să se recupereze după accidentul vascular cerebral suferit în urmă cu o lună şi jumătate.

  • sebastian papaiani a murit

    Sebastian Papaiani a murit, marți dimineață (27 septembrie), anunță televiziunile de știri. În luna mai, actorul a suferit un atac cerebral, iar de atunci, maestrul în vârstă de 80 de ani s-a luptat să-și revină. Din păcate, îndrăgitul actor a încetat din viață.

  • sebastian papaiani a murit

    Sebastian Papaiani a murit marţi (27 septembrie) la vârsta de 80 de ani după ce starea lui de sănătate se alterase în ultimele luni. Actorul a suferit un atac vascular cerebral în această primăvară şi a rămas cu sechele peste care apropiaţii încercau să-l facă să le depăşească.

  • Veşti bune despre interpretul îndrăgitului personaj Păcală.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1