Văduva lui Dan Spătaru chefuieşte cu nepoţica de 14 ani

14-vedete-foto-1-2-col.jpg

Sida Spătaru
Sida Spătaru arată senzaţional când iese la evenimente mondene

Pe 8 septembrie se împlinesc 14 ani de când a rămas văduvă, însă n-a trecut o zi în care să nu se gândească la iubirea vieţii ei, Dan Spătaru. În memoria soţului ei, Sida Spătaru va organiza, pe 21 octombrie, la Sala Palatului, un spectacol grandios, care va reuni cei mai buni artişti de muzică uşoară şi populară.

De câteva zile, pe Internet a apărut un afiş care îi anunţă pe iubitorii muzicii româneşti despre un spectacol in memoriam Dan Spătaru. Acesta va avea loc pe 21 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, şi va fi prezentat de Octavian Ursulescu.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Sida şi Dan Spătaru s-au căsătorit în 1974

 

Printre cei care vor urca pe scenă se vor număra Mirabela Dauer, Aurelian Temişan, Marina Voica, Gabriel Cotabiţă, Maria Dragomiroiu, Alexandru Arşinel şi lista poate continua cu alte nume mari.

14-vedete-foto-3-2-col.jpg

Nepoţica Maria este o frumuseţe

 

Soţia lui Dan Spătaru, Sida Spătaru (59 de ani), este coproducătorul spectacolului şi ne-a povestit, în exclusivitate, detalii despre eveniment, dar şi despre viaţa ei de acum.

14-vedete-1-col-afis.jpg

Acesta este afişul spectacolului

 

“Afişele au fost făcute de puţin timp, suntem la început cu pregătirile. Avem mulţi invitaţi dragi şi speciali şi mai pot apărea şi alţii. Eu sunt ieşită la pensie de la 40 de ani, am destul timp să mă ocup de toate, am fost balerină la Teatrul «Fantasio» din Constanţa. La noi, la belerine, se iese la pensie devreme, iar eu am ieşit la cerere. Nu se poate sta până la 80 de ani, cum e în teatru. M-am ocupat de fiica noastră, Dana Spătaru, care era la şcoală. Acum e juristă, a încercat şi ea să cânte, a cântat cu tatăl ei, dar a renunţat, era prea orgolioasă. În 15 august este ziua fiicei ei, Maria, face 14 ani şi petrecem împreună. Acum îmi petrec timpul pe la ele, dar şi între Bucureşti şi Constanţa, oraş unde am locuit multă vreme. La noi e ca în sport, viaţa e scurtă, nu ştii ce se poate întâmpla”, ne-a mărturisit Sida Spătaru, care speră să se umple Sala Palatului cu fanii regretatului Dan Spătaru, care ne-a părăsit pe 8 septembrie 2004, la doar 65 de ani.     

Loading...