Vă mai amintiţi de Omar de la «Next star»? E frumos ca un fotomodel şi are trupă

omar-next-star-premiu.jpg

2013. A câştigat 20.000 € la ”Next Star”
Citeste tot despre: 

Fostul concurent de la „Next Star” (Antena 1), ediţia din 2013, care a uimit atunci o ţară întreagă cu vocea lui de cinci stele, este acum înalt ca bradul, dar şi foarte frumos, aşa că poate câştiga un sac de bani şi ca fotomodel.

Pe 19 octombrie, artistul va împlini 18 ani, aşa că se anunţă o petrecere mare şi frumoasă, alături de cei dragi. Omar are un studio de înregistrări şi o trupă de patru instrumentişti cu care cântă la diverse evenimente mondene.

omar-next-star.jpg

2019. S-a transformat într-un tânăr superb

“Avem program de muzică orientală, avem piese cu totul aparte. Am avut concerte şi emisiuni în toată lumea şi am fost invitat să cânt la un moment din «X Factor», în Albania. Iar în Germania, eu Lora şi Costi Ioniţă am participat la evenimentul «Bama Music Awards». În aceste zile lucrez cu Monoir, alias producătorul Cristi Tarcea, cu care am început să colaborez. Am înregistrat câteva piese şi cât de curând voi lansa şi mai multe melodii care vor beneficia şi de videoclipuri”, ne-a mărturisit Omar, care a fost încurajat să devină solist, de părinţii săi, Cristina şi Ahmed, de origine libanez, care l-au însoţit la toate concursurile, inclusiv la ”Mamaia Copiilor”, în 2013, când a obţinut locul 1.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1