Unde se mută „Mireasă pentru fiul meu” și cine ar putea să prezinte emisiunea

paula-chirila.jpg

Paula Chirilă
FOTO: Arhiva personală

Veste bună pentru fanii show-ului matrimonial care a făcut audiență la Antena 1! Emisiunea ar putea fi reciclată, curând, de o televiziune rivală, care a mirosi potențialul formatului.

Vorba „nimic nu moare totul se transformă” se potrivește, mai nou, și în televiziune. Defunctul show „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, ar putea prinde viață la ProTv. Postul din Pache Protopopescu este interesat să achiziționeze formatul de la casa de producție particulară care deține licența. 

Zoom
Pe grupurile fanilor emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” apare deja poza Amaliei Enache
Foto: Instagram

Acest plan este pentru grila de toamnă iar variantele pentru postul de prezentatoare sunt două: Amalia Enache și Paula Chirilă. Prima a intrat în pauză de la știri după ce, în august, a devenit mămică, iar ce-a de-a doua a rămas pe tușă după ce emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” a fost scoasă din grila Antenei 1.

Totuși, sunt slabe șanse ca Paula să bată palma cu ProTv din moment ce feedback-ul de la fanii emisiunii nu a fost deloc pozitiv. Aceștia au făcut nenumărate petiții și au cerut înlocuirea ei cu Mirela Boureanu Vaida, prima gazdă a emisiunii. 

 

paula_chirila.jpg

mireasa pentru fiul meu
Paula Chirilă nu a fost primită cu mare bucurie de telespectatorii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"
Foto: Arhiva Click!

paula_chirila_mireasa.jpg

paula chirila mireasa pentru fiul meu
Paula Chirilă a preluat emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Mirela Boureanu Vaida
Foto: Antena 1
loading...
Loading...