Unde își petrec ziua de naștere Angela Similea și Mirabela Dauer

mirabela_si_alesis.jpg

FOTO
Mirabela a primit mesaje de apreciere de la colegii de breaslă și prieteni

Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Daniel Iordăchioaie sunt născuți în aceeași azi, azi, 9 iulie. Trei din cei patru artiști își sărbătoresc aniversarea peste hotare.

Ziua de 9 iulie ar putea fi numită ”ziua muzicii ușoare românești”. Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Daniel Iordăchioaie sunt născuți pe data de 9 iulie.

mirabela_cu_prietenii_la_viena.jpg

Mirabela își petrece ziua de naștere la Viena, alături de prieteni

Angela Similea își petrece aniversarea departe de casă, la niște prieteni în Suedia, iar Mirabela Dauer a plecat încă de ieri la Viena. Și Daniel Iordăchioaie se află în Germania, la un parc de distracții, alături de fiica lui, Salma. Margareta Pâslaru se află în țară și a primit sute de mesaje de felicitare, aidoma colegilor ei.

iordachioaie_cu_fata.jpg

Foto
Daniel Iordăchioaie, alături de fiica sa

Urările din partea celorlalți artiști nu întârziat să apară. ”Dintotdeauna, data de 9 iulie a avut o mare însemnătate pentru muzica ușoară românească. S-au potrivit astrele, conjuncturile, destinele într-un fel încât în ziua aceasta să fie născuți patru dintre cei mai importanți artiști ai genului, nume de legendă, care-au dăruit o viață artei românești – MIRABELA DAUER, ANGELA SIMILEA, MARGARETA PÂSLARU și DANIEL IORDĂCHIOAIE. Le urez tuturor ani mulți de viață și de cântec, cu bucurii nemăsurate! Firește că mă leagă o prietenie specială, "certificată" în două duete memorabile, de minunata Mirabela, voce unică, artist desăvârșit! Mira e o enciclopedie de șlagăre, un tonomat al celor mai speciale cântece din istoria noastră.

paul_si_mirabela.jpg

foto
Mirabela împreună cu Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă de Fuego

Mi-aduc aminte că pe la patru ani cântam "Taina nopții" și-mi doream ca la un moment dat să o întâlnesc pe cea care ne oferea atâtea motive de fericire. Sunt onorat de prietenia sa, de orice clipă petrecută împreună și-mi doresc să ne fie aproape, pe scenă, cât mai mult timp! Pentru toate „diminețile cu ferestre deschise”, pentru „fotoliul din odaie”, „frunza albastră și stelele ce dorm pe-o frunză”, la mulți ani, dragă Mirabela, „privighetoare” ce cântă!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook. Și prietenii ei de la Alesis au ținut să-i transmită Mirabelei urările lor. ”La mulți ani excepționali, Mira Dauer! Să ne trăiești sănătoasă, mulți, mulți ani și să te bucuri de tot ce e mai frumos!”, i-au transmis colegii ei, Alina și Romeo de la Alesis.

Loading...

Citește și

  • Trei dive, trei voci de aur, toate venite pe lume în aceeaşi zi, dar în ani diferiţi. Angela Similea, Mirabela Dauer şi Margareta Pâslaru fac parte din Generaţia de Aur a muzicii uşoare româneşti, iar mâine fanii le omagiază, la ceas aniversar. Click! îţi prezintă cele mai noi poze cu cele trei soliste, alături de secretele lor.

  • angela similea

    Bun revenit acasă! Unde, sunt sigur, te simţi mai bine. Vestea nu m-a surprins. Şi ştiu de ce. Eşti o vedetă a României. Unde, şi în ce ţară-şi dă coate lumea arătându-te, decât aici? Să trăieşti o viaţă în scalda paradisiacă a răsfăţului mulţimilor care te adoră... Şi să te muţi altundeva, unde ai doar un grupuscul de “iniţiaţi”, mi se pare a trece de la nivelul mării la 20.000 de leghe sub mări... E un şoc emoţional. O metamorfoză disconfortabilă. Greu de suportat. Cred că ai dat şi un test al unei imaginare dispariţii. Orice om are primara curiozitate să ştie ce ar zice lumea “după”... Tu te-ai şi întors.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1