Unde a dispărut Monica Gabor. Ce face de când nu a mai dat niciun semn

monica_gabor.jpg

monica gabor america madalina apostol fetita
Monica Columbeanu
foto: arhiva personală

Mai bine de jumătate de an s-a scurs de când Monica Gabor nu a mai luat legătura cu fetiţa ei. Micuţa Irina i-a simţit lipsa la aniversarea de nouă ani de luna trecută, însă se pare fosta doamnă Columbeanu are câteva motive pentru compartamentul ei cel puţin bizar. Deşi atunci când se întâlnesc cele două sunt nedespărâite, distanţa dintre ele odată instalată, le îngreunează mult relaţia.

Irinel Columbeanu este şi maă şi tată pentru fetiţa lui. Are grijă ca celei mici să nu-i lipsească nimic şi se ocupă ca micuţa domnişoară Columbeanu să meragă la cât mai multe activităţi care îi fac plăcere pentru a-i ţine mintea ocuipată. Nu ştim dacă aceasta este exact soluţia pe care omul de afaceri a găsit-o pentru ca Irinuca să nu simtă dorul mamei, însă nu este din câte se pare una care să dea roade, căci Irina nu înţelege de ce mama ei nu-i mai dă niciun semn. Surse din anturajul Monicăi Gabor au declarat pentru Click! că "scorpia de la Izvorani" a fost foarte ocupată în ultima vreme, iar rezultatele se vor vedea în curând pe partea de afaceri.

monica_shooting.jpg

monica gabor sedinte foto
În trecut, Moni câştiga bani frumoşi din şedinte foto
foto: arhiva personală

"Monica nu mai apare în şedinţe foto. A renunţat pentru moment la slujba de fotomodel. Tot ce pot să vă spun despre ea este că munceşte foarte mult. Îşi perfecţionează limba engleză, iar în paralel studiază la Los Angeles marketing şi management pentru că vrea să se lanseze în business. Este pe picioarele ei. Îi merge bine şi în dragoste. Nici vorbă de separare de iubitul ei chinez", ne-au spus apropiaţi ai Monicăi.      

Fosta doamnă Columbeanu este stabilită de ani buni peste Ocean. După divorţul de afaceristul Irinel Columbeanu, Monica Gabor a încercat o perioadă să fie cât mai aproape de copilul rămas în grija tatălui, însă din vara lui 2015, cele două nu prea s-au mai văzut. Atunci, Monica, sora ei, Ramona şi Irinuca au petrecut pe Litoralul românesc. Şi atunci, Monica avusese o perioadă lungă în care a stat departe de copilă. Nu se mai văzuseră de un an, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru ca cele două să nu se simtă bine una în compania celeilalte. 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu se topeşte de dragul fiicei sale, Irinuca. La opt ani, micuţa are o minte brici, iar milionarul de la Izvorani îi face toate poftele moştenitoarei sale. De aproape patru ani, de când Irinuca a fost încredinţată de instanţă tatălui ei, Irinel Columbeanu se ocupă personal de educaţia fiicei sale, care locuieşte cu el la moşia de la Izvorani.

  • Surpriză de proporţii sâmbătă seara la Galeria Basil, acolo unde a avut loc vernisajul aniversar de 10 ani al galeriei, şi unde au fost prezentate zeci de picturi. Printre acestea s-au numărat şi lucrările fiicei lui Columbeanu. Irinuca, fiica foştilor soţi Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, şi-a expus, pentru prima oară, picturile. La opt ani, micuţa este foarte talentată la desen şi pictură. Însă ea nu a fost singură, ci susţinută îndeaproape de tatăl ei, cât şi de mama sa, Monica Gabor, care a venit tocmai din SUA pentru a fi alături de fiica sa, într-un moment foarte important.

  • Îşi vrea şi ultimul bănuţ înapoi. Monica Gabor nu l-a iertat nici acum pe fratele prietenei sale, Daniel Apostol, iar acesta a fost trimis în judecată pentru furt. Mai mult, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a constituit parte civilă în dosar pentru a-şi recupera în totalitate “comoara”.

  • Monica si Ramona Gabor

    Celebrele surori Gabor au dat America și Dubaiul pe Mamaia. Moni și Ramona au preferat în locul vacanțelor exotice de mii de euro, din străinătate, să se relaxeze într-un sejur la malul Mării Negre, de dragul Irinucăi Columbeanu (8 ani).