Unde a dispărut Daniel Iordachioaie? Ce surpriză pregătește artistul

daniel_iordachioaie.jpg

daniel iordachioaie
Daniel Iordăchioaie a slăbit peste 60 kg şi s-a făcut băiat de cartier
Foto: Click!

După o perioadă aglomerată de apariţii la emisiunii de televiziune şi lansări muzicale, cunoscutul interpret a intrat într-un con de umbră. A dispărut de pe micul ecran şi de la evenimentele mondene, iar fanii nu mai au nicio veste de la el.

Click! a descifrat însă misterul. Daniel Iordăchioaie (48 de ani) a părăsit pentru o vreme Bucureştiul, însă nu din cauza unor probleme, ci datorită unui proiect important de televiziune.

După ce l-aţi văzut în mai multe emisiuni de devertisment, printre care şi în distribuţia showului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Iordăchioaie a acceptat oferta de la Pro TV de a merge în sezonul trei al reality showul „Ferma Vedetelor”.

Filmările s-ar părea că se desfăşoară în apropierea Sibiului iar concurenăţii sunt aleşi după o selecție minuâioasă.

Anul acesta onorariul nu a fost la fel ca în sezoanele trecute, fiecare concurent obţinând în jur de 1000 de euro pe săptămână pentru a sta departe de civilizaţie. S-ar părea că solistul va trebui să trăiască în condiţii extreme şi să sufere de foame aşa cum au făcut-o şi ceilalţi din sezoanele trecute. Se ştie că solistul a fost, la un moment dat, mult mai gras şi a reuşit să dea jos peste 55 de kilograme. A trecut şi printr-o schimbare de look iar fanii lui nu l-au mai recunoscut când l-au văzut.

 

monica.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu e noua prezentatoare de la "Ferma Vedetelor"
Foto: Click!

14-vedete-3-col-ciuhulescu.jpg


Roxana Ciuhulescu n-a vrut să stea departe de fiica sa, Ana Cleopatra, decât pe bani mulţi

cioran_mulge_vaca.jpg

cristina cioran
Cristina Cioran a făcut dezvăluiri din timpul filmărilor la „Ferma Vedetelor”

   

Loading...