Unchiul Denisei Manelista, despre ultimele clipe din viața solistei

12891586_1231575193539127_1235542410872265341_o1.jpg

Denisa Manelista, unchiul Denisei Raducu, tragedie, cancer hepatic, ultimele clipe din viata Denisei, dezvaluiri
Denisa avea o relație strânsă cu unchiul ei
foto: arhivă personală

Se fac patru luni de la moartea artistei Denisa Răducu, iar rudele încă o plâng și se întreabă de ce au fost nevoite să treacă printr-o asemenea tragedie. Unchiul solistei, Neluț Pește, ne-a povestit care au fost gândurile Denisei înainte de a pleca la cele veșnice.

Denisa Răducu s-a stins din viață, la doar 27 de ani, după ce mai bine de cinci luni a dus o luptă câncenă cu boala, mai exact cu un cancer necruțător la ficat. Solista, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie și a fost îngropată în comuna natală, Ștefănești, din județul Vâlcea. Contactat de Click!, unchiul Denisei ne-a povestit că nu poate să-și șteargă din memorie nici acum ultimele clipe din viața nepoatei sale.

denisa_manelista.jpg

Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta
La mormântul Denisei e plin de flori şi de jucării
foto: arhivă personală

“Mi-am revenit foarte greu după moartea nepoatei mele, intrasem în depresie. Înainte să moară, am stat cu ea două zile la București și tot spera, săraca, să trăiască. Credea că se va face bine. Îi spuneam toți că o să treacă peste boală, că o să se îngrașe la loc, lucruri care să o încurajeze, iar din disperare Denisa credea tot”, a declarat, pentru Click!, Neluț Pește, unchiul regretatei artiste.

A murit după cinci luni de chin

Solista de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chin, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului, medicii din țară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreața a cerut și ajutorul specialiștilor din Viena. A încercat mai multe tratamente, chiar și  naturiste, însă nu a avut nici o șansă în fața bolii foarte agresive. 

Loading...

Citește și

  • Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Denisa Răducu, cântăreața care a fost răpusă de cancer la numai 27 de ani. Trupul neînsuflețit al solistei a fost dus în această dimineață în satul ei natal, Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea.

  • denisa manelista

    A iubit-o ca pe ochii din cap și se pregătea s-o ia de soție. Pentru Florin, tot universul s-a prăbușit duminică dimineață, când Denisa Manelista a pierdut lupta cu boala care i-a măcinat trupul în ultimele luni. Bărbatul a plâns-o la capela Cimitirului Bellu și încercat să iasă cât mai puțin în evidență la înmormântare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1