Uluitor! O româncă e BEST MODEL de videochat! (P)

Cu peste 4 ani de experiență în videochat, Diana recunoaște că, deși ea e cea care se află in fața camerelor de videochat, succesul ei se datorează în primul rând oamenilor care se află în spatele camerelor, și anume managerilor, trainerilor, stiliștilor profesioniști, fotografilor și tuturor oamenilor care muncesc zilnic ca ea să arate și să se poarte ca o adevărată divă.

„Nu e greu să fii Best Model când ești susținut permanent de best traineri din industrie și ai lângă tine cea mai dedicată echipă, care te ajută să dai tot timpul ce e mai bun din tine și să te pui in valoare. Vreau sa împart acest premiu cu toată echipa Best Studios pentru că lor le datorez acest succes. Sunteți the BEST și vă iubesc!“ , a declarat plină de entuziasm Diana, imediat după premiere.

 

Cu peste 17 ani de experiență în domeniu, Best Studios, studioul care lucrează cu Diana, este studioul de videochat, câștigător a mai multor premii internaționale și deținătorul a 3 mega-studiouri luxoase în București, în locații cheie, făcându-se remarcat atât prin investiția în decor și echipamente de top, cât și prin investiția continuă în modelele sale și creșterea lor de la femei normale la statutul de staruri de videochat internaționale.

Tot mai multe femei sunt atrase de câștigurile rapide, programul flexibil, stilul de viață luxos și beneficiile precum: coafor, make-up, manichiură sau solar, toate gratuite, pe care colaborarea cu un studio de videochat profesionist le oferă. Cu un venit mediu de aproximativ 5000 de dolari pe luna, dar ajungându-se și la venituri de peste 20.000 de dolari pe luna, nu e de mirare că statutul de model de videochat e vânat de multe dintre doamnele si domnișoarele autohtone. 

Industria de videochat aduce anual câștiguri uluitoare atât modelelor, cât și studiourilor, iar România  a cunoscut o dezvoltare uimitoare în acest domeniu și s-a impus rapid pe piața de profil prin calitatea serviciilor sale, româncele fiind cunoscute și recunoscute ca cele mai bune modele de videochat din lume. 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5