Uite dovada! Mihaela Rădulescu a făcut Revelionul cu Felix Baumgartner

01-front-raduleasca-felix.jpg

mihaela radulescu iubit regret ayan copil
Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner, pilotul austriac devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime
Foto: Getty Images

Povestea de iubire dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner a ajuns la un nou episod. Diva de la Monte Carlo a petrecut noaptea dintre ani la munte, într-un peisaj de vis, cu noul ei iubit.

Paraşutistul austriac a publicat pe pagina lui oficială de socializare o fotografie cu Mihaela Rădulescu, asumându-şi astfel relaţia pe care o are cu românca.

raduleasca.jpg

felix baumgartner mihaela radulescu idila revelion
Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, împreună la munte
Foto: arhiva personală

Deşi s-a speculat că în jurul sportivului femeile roiesc mai ceva ca albinele la stup, iar Mihaela Rădulescu nu ar avea prea multe şanse la inima lui, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în favoarea juratei de la "Românii au talent". Cei doi au petrecut împreună la o cabană de la munte, într-un decor de poveste. Din imaginile făcute  publice de Felix Baumgartner, sportivul şi diva de la Monte Carlo s-au răsfăţat şi au savurat câte un trabuc.  

felix.jpg

felix baumgartner mihaela radulescu idila revelion
Felix Baumgartner s-a răsfăţat cu o ţigară de foi
Foto: arhiva personală

"Ce start incredibil am avut în noul an. Sper că toată lumea să se fi bucurat la fel de mult ca mine, ţigara este inclusă", a scris el pe contul de socializare. 

Mihaela Rădulescu (46 de ani) şi parașutistul austriac Felix Baumgartner (44 de ani) se iubesc de aproximativ două luni.

Loading...

Citește și

  • Diva de la Monaco

    Fără îndoială, idila sfârşitului de an îi are ca protagonişti pe Mihaela Rădulescu şi pe paraşutistul de Cartea Recordurilor, Felix Baumgartner. Cei doi au recunoscut că se iubesc iar acum, în preajma Sărbătorilor, au “dat din casă” primele amănunte picante din intimitatea lor.

  • Relația pe care o are Mihaela Rădulescu cu pilotul austriac Felix Baumgartner este, deja, de notorietate. Click! vă prezintă, însă, dovezi clare care dau de gol că idila a început cu mult timp înainte de a fi publică.

  • mihaela radulescu presa international nume gresit agentie de presa

    O fi ea divă la noi în ţară, dar pentru presa internaţională este o anonimă. Dovada că Mihaela Rădulescu este o necunoscută în străinătate a ieşit la iveală la Gala Jose Carreras unde vedeta s-a afişat pentru prima dată la braţul noul său iubit, paraşutistul austriac Felix Baumgartner. O agenţie de presă, care a făcut poze la eveniment, i-a greşit numele juratei de la "Românii au talent".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1