Uite cum sună vocea Andreei Bănică fără artificii de studio! Îți place?

andreea_banica_main.png

andreea banica
Andreea Bănică a cântat live în studioul Radio ZU
foto: captură

Andreea Bănică (39 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Solista va sărbători în curând 20 de ani de când a intrat în atenția publicului român, pe scena Festivalului de la Mamaia. A cunoscut succesul în trupele Exotic și Blondy, iar de ani buni cântă singură, acompaniată doar de o trupă de dansatori de elită.

De curând, fanii s-au bucurat să-i audă vocea curată, însoțită doar de acordurile unei chitare clasice, la Radio ZU. Cum artiștii cântă în cel mai bun caz cu negativ în emisiunile televizate, dacă nu cumva fac playback, înregistrarea făcută publică de Andreea pe pagina personală de Facebook a fost foarte apreciată de prietenii virtuali ai solistei.

N-a fost vorba despre una din aparițiile sexy ale vedetei, în ținutele provocatoare cu care ne-a obișnuit, dar vocea ei a sunat perfect, nuanțat și a transmis multă emoție. ”Foarte frumos!”, ”Andreea, te apreciem pentru tot ce faci”, ”Ar fi fain ca pe noul album să pui și piese a cappella... suna bine piesa asta a cappella”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

loading...
Loading...

Citește și