Uite cum a sărbătorit Vica "eliberarea" de la "Ferma vedetelor"! FOTO EXCLUSIV

vica-blochina-cu-fiul-2-3-bd-1.jpg

Vica Blochina, fericită  alături de fiul ei, Edan
Vica Blochina, fericită alături de fiul ei, Edan, pe care nu l-a mai văzut de la începutul lunii februarie. Micuțul o soarbe din ochi
Foto: CAPS

A lăsat luxul şi confortul din viaţa de zi cu zi pentru munca grea de la "Ferma vedetelor" din apropierea Bucureştiului. Vica Blochina a stat aproape trei luni “închisă” alături de alţi colegi în cursa pentru premiul de 50.000 de euro.

Zilele acestea, show-ul "Ferma vedetelor" a luat o pauză, iar protagoniştii au revenit la obiceiurile lor zilnice. Click! a surprins-o pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă în primele ore de “libertate”.
Fosta dansatoare de origine lituaniană a intrat în emisiunea-concurs “Ferma vedetelor”, de la Pro Tv, în urmă cu aproape trei luni, pe 9 februarie, timp în care a dat uitării viaţa de lux pe care o ducea. Acum, când filmările s-au oprit, Blochina a profitat din plin de zilele libere primite şi a stat aprope în permanenţă cu Edan, fiul ei care astăzi împlineşte 8 ani. “Vica de-abia aştepta să-şi vadă băiatul. Cel mai greu la emisiune i-a fost fără el. Nu munca grea de zi cu zi i s-a părut istovitoare, ci dorul de Edan”, ne-a declarat o prietenă a vedetei. Cum a ieşit de la ferma din Cocani, judeţul Dâmboviţa, Vica a mers direct acasă, unde fiul ei abia o aştepta.

vica-blochina-la-ferma-muncind.jpg

fosta iubită a lui  Victor Piţurcă
Click! a surprins-o pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă în «pauza» de la emisiunea de la Pro Tv.

“Au fost momente emoţionante pentru că niciodată nu au fost despărţiţi atât timp. Toată lumea ştie cât de mult îl iubeşte Vica şi cât de ataşat este Edan de ea. Ei oricum sunt nedespărţiţi, iar din momentul în care Vica a ajuns acasă, este peste tot cu Edan”, ne-a mai povestit sursa noastră.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, duminică, atunci când au ieşit să facă sport. Edan s-a dus la antrenament la fotbal, iar mama lui, câţiva zeci de metri mai departe,  a jucat aproape două ore tenis de câmp.

După-amiază au avut parte de altă repriză de alergătură, pentru că Vica trebuia să ajungă la aeroport să o ia pe mama ei, care a venit în vizită din Lituania. Apoi, fosta iubită a lui Piţi a găsit două ore să se ocupe doar de ea. “A mers la coafor şi la cosmetică, lucruri de care n-a avut parte în ultimele trei luni”, ne-a spus o prietenă de-a vedetei.

"Ferma vedetelor": Edan împlineşte 8 ani

Vica s-a bucurat enorm de pauza de filmări şi pentru că “prinde” acasă ziua de naştere a băiatului ei. Marţi, 5 mai, Edan împlineşte 8 ani şi este foarte fericit că îşi are mama alături.

vica-blochina-la-coafor.jpg

Vica Blochina coafor
Vica a dus dorul coaforului și al cosmeticii la fermă

 

“Băiatul a şi zis că cel mai frumos cadou e că este Vica lângă el. Bineînţeles că Vica i-a cumpărat o grămadă de lucruri şi i-a organizat o aniversare pe măsură”, ne-a mai spus sursa noastră. Puştiul aşteaptă un cadou şi de la tatăl lui, fostul selecţioner Victor Piţurcă, acum antrenor în Arabia Saudită. Edan şi Piţurcă au acum o relaţie foarte bună şi vorbesc aproape zilnic la telefon.

 

"Ferma vedetelor": acasă până la sfârşitul lunii

Vica a rezistat eroic la ferma unde a ajuns pe 9 februarie, zi în care au început înregistrările. Emisiunea a început să fie difuzată la Pro Tv pe 9 martie. Click! a aflat că, în momentul de faţă, vedetele care au mai rămas în show, printre care şi Vica, sunt într-o binemeritată pauză, până pe 30 mai.

Vor reveni la Cocani pentru ediţiile în direct de la "Ferma vedetelor", când se va alege şi câştigătorul premiului de 50.000 de euro, prin votul publicului.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1