Uite cum o răsfaţă Salman Khan pe Iulia Vântur!

2-3-bd-1-35col-27cm-vantur.jpg

Starul indian a hrănit-o personal cu tort la petrecerea de ziua lui. Românca e oficial în familie

Relaţia dintre Iulia Vântur şi starul indian Salman Khan devine tot mai serioasă. Dacă până acum nici unul dintre ei n-a „lămurit” povestea care durează de mai bine de doi ani, iată că de ziua actorului gesturile i-au „trădat”.

Toată India „vuieşte”: la megapetrecerea dată recent de Salman Khan, care a împlinit rotunda vârstă de 50 de ani, frumoasa româncă a fost în centrul atenţiei. Motivul? Celebrul actor i-a dat cu mâna lui să guste din tortul aniversar, gest pe care l-a făcut doar pentru părinţii şi surorile lui. ”Este un semn clar că Iulia face deja parte din familia lui”, scriu jurnaliştii de la bolliwoodlife.com, care au prezentat şi un filmuleţ de la petrecerea care a avut loc pe domeniul lui Salman Khan. În filmuleţ se vede clar că frumoasa româncă este deja de-a casei: face fotografii cu telefonul mobil, se îmbrăţişează cu surorile actorului, râde şi vorbeşte cu invitaţii. Tortul aniversar are şi el o poveste foarte specială: sora preferată a actorului, Arpita, s-a gândit săptămâni în şir cum să arate prăjitura demnă de cei 50 de ani ai lui Salman. Până la urmă, împreună cu o cofetărie celebră, a stabilit că va fi vorba despre un cub uriaş de ciocolată, decorat cu marţipan, dar şi cu fotografii din cariera celui mai îndrăgit actor de la Bollywood. Rezultatul a  fost spectaculos, aşa că nu e de mirare că Salman a ţinut să-şi trateze cei mai dragi oaspeţi cu bucăţele servite direct în gură. Iar Iulia a savurat aşa cum se cuvine desertul servit de iubitul ei. Iulia Vântur se află de mai bine de o lună în India, unde locuieşte la iubitul ei. Vedeta tv nu s-a ferit să posteze pe reţele de socializare imagini cu el şi familia acestuia, semn că a mai scăpat de „secretomanie”.

Zoom
Salman îi dă tort Iuliei la petrecerea de ziua lui

În schimb, nu pronunţă în ruptul capului cuvântul „iubit” atunci când vine vorba de Salman Khan. Poate în 2016 va face şi pasul cel mare! De altfel, chiar starul indian spunea că, dacă scapă de puşcărie, se va şi căsători.

 

Click! spune

 

Zoom
Iulia şi surorile lui Salman şi-au pus mustaţă, aşa cum va avea şi actorul în noul rol, Sultan

Numerologii indieni au prevestit că actorul Salman Khan ar putea să renunţe în sfârşit la burlăcie anul viitor. Pentru că numărul său de soartă este 9 şi numărul destinului său este 6, guvernat de Marte şi Venus, starul, care a intrat în cel de-al 51-lea an al vieţii, va avea parte de schimbări importante. Astfel, Salman ar putea să se căsătorească între august 2016 şi iulie 2017.

 

Vântur are pretenţii de star

 

Zoom
Vântur a prezentat “Ferma Vedetelor”

S-ar părea că Iulia Vântur (35 de ani) ar fi gata pentru un nou sezon din “Ferma Vedetelor”, care s-ar filma în Cipru. Vedeta ar avea nişte cereri, chiar dacă anul trecut a avut şofer şi asistentă personală. De data aceasta, Iulia vrea să aibă rulotă personală, un salariu mai mare decât onorariile pentru vedetele participante în emisiune şi garderobă proprie din care să aleagă ce vrea, ca să nu mai vină de acasă cu hainele personale. Dacă pretenţiile ei vor fi rezolvate, Iulia este gata să înceapă filmările pentru noul sezon din “Ferma Vedetelor”, care va începe în această primăvară la Pro TV.

 

loading...

Citește și