Uite cui au lăsat afacerile vedetele din Madagascar

mare3123.jpg

Ionuţ Iftimoaie şi-a delegat soţia să-l ajute cu afacerile pe care le are

Au dat luxul de acasă, dar şi confortul de la biroul afacerii pe care o conduc pentru o aventură la capătul lumii. Vedetele care au plecat tocmai în Madagascar, pentru filmările de la reality-show-ul ”Ultimul trib”, care va fi difuzat în toamnă de Antena 1, au trebuit să-şi rezolve înainte de plecare şi problemele de afaceri. Mai precis, să delege competenţele şi să lase oameni de încredere „la cârmă”.

Char dacă onoarariile pentru viitoarea emisiune a Antenei 1 au fost tentante, fiecare vedetă a cântărit bine decizia de a pleca. Mai ales că au şi familii, dar şi afaceri. Ionuţ Iftimoaie (39 de ani), se exemplu, se ocupă de firma sa de pază, care are 400 de angajaţi, dar este şi director general la «Clubul sportiv Metrorex», cu 300 de sportivi. El mai este şi imaginea unui centru de agrement din Comăneşti, Bacău, iar de toate afacerile lui se ocupă soţia sa, Maria. “Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, şi este foarte mare. Ionuţ fiind cetăţean de onoare al comunei Comăneşti, judeţul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină”, ne-a declarat soţia sportivului.

dima78678.jpg

Cei doi Dima surprinşi în faţa restaurantului de sushi din Centrul vechi

Şi Sorin Brotnei (37 de ani) are o afacere în România, de care se va ocupa, în lipsa lui, soţia sa, Ramona. Este vorba despre o agenţie prin intermediul căreia pacienţii cu probleme de calviţie fac implant de păr în Turcia. În plus, vedeta a renunţat la concertele pe care le avea cu trupa „Two”, alături de Mihai Gruia. ”Am pierdut multe concerte în perioada asta, în ţară şi străinătate. Dar important e să câştige el acolo”, ne-a spus Gruia.

La rândul lui, Dorian Popa (30 de ani) a avut grijă să nu-şi lase în „aer” fanii de pe canalul său de Youtube, aşa că a înregistrat mai multe vlog-uri în avans, mai multe piese şi a reuşit să facă şi câteva şedinţe foto. Iubita lui, Claudia, dar şi o colaboratoare apropiată, au grijă acum de toate postările de pe reţelele sociale.

soranarest321.jpg

Sorana a lăsat pe mâini bune afacerea cu restaurantul “Casa cu nuci”

Şi Sorana Darclée Mohamad (35 de ani), ex ASIA, este ajutată de prieteni. Solista are un local în Bucureşti care se numeşte „Casa cu Nuci” şi de care se ocupă Elena Cripcea. „Suntem partenere de afaceri şi prietene din copilărie. Am crescut şi împreună, aşa că eu voi fi aici să rezolv toate problemele la restaurant”, ne-a mărturisit colega ei.

sorana232.jpg

Sorana Darclée Mohamad

Click! a mai aflat că Sorana mai are o afacere cu tricouri de care se ocupă noul ei iubit, Cătălin, dar şi membrii din familia ei. Un alt concurent care şi-a lăsat afacerea pe mâna familiei şi a prietenilor este Dima Trofim (29 de ani), ex LaLa Band şi „Pariu cu viaţa”.  El are de trei ani un restaurant în Centrul vechi, care se numeşte Chico Chillout, cu produse de peşte şi nu numai, la care îl are partener de afaceri pe Dima Melnic de la “Dansez pentru tine”. Acolo îl mai ajută şi cei din familia sa, în special fratele său mai mic.  

Totul despre «Ultimul trib»

2-3-bd-6.jpg

Ei sunt cei şapte fantastici care participă la “Ultimul trib”

Noul reality-show de la Antena 1 e o adaptare după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – au plecat în Madagascar, unde vor fi supuşi unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și pe cele fizice. Personalităţi diferite, 21 de concurenţi se vor bate pentru 100.000 de euro. Echipa din România a plecat pe 7 august în noua aventură. În fiecare săptămână se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici. Iar ceilalţi într-un loc izolat, fără resurse. Emisiunea prezentată de Octavian Strunilă va începe toamna aceasta la Antena 1, iar filmările ţin o lună jumătate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1