Uite cine s-a iubit în culisele de la „Dansez pentru tine”

cele_mai_sexy_poze_cu_bianca_dragusanu_6.jpg

cele mai sexy poze cu bianca dragusanu
Bianca, la Dansez pentru tine
SURSĂ FOTO: protv.ro

Timp de 14 sezoane şi câteva ediţii speciale (2006 - 2013), la Pro TV, emisiunea „Dansez pentru tine” a făcut furori printre fanii showului. În plus, în culisele emsiunii s-au încins spiritele dar s-au născut și câteva poveşti de dragoste speciale.

Cel mai mediatizat triunghi amoros i-a avut drept protagoniști pe Anda Adam, Victor Slav și Bianca Drăguşanu. Pe ambele sale partenere de viață, Victor, le-a cunoscut în paşi de dans, la Pro TV. Prima a fost Anda Adam, pe care a cunoscut-o în 2006, în sezonul doi, când el a dansat cu Carmen Stepan şi Anda Adam cu Dumitru Drăgoi. Cei doi s-au cunoscut în culise, la repetiţii şi aşa s-a născut povestea de dragoste dintre ei, în culisele emisiunii care avea cele mai mari audienţe. Povestea lor de dragoste s-a încheiat după şase ani, în 2012, când au trimis un comunicat presei în care se spunea doar că “vor să meargă pe drumuri separate în viaţă", decizia fiind luată de comun accord. Potrivit sursei citate, ambii erau de părere că aceasta era cea mai bună soluţie şi erau convinşi că, în ciuda despărţirii, vor rămâne în relaţii de prietenie. “Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică”, se mai spunea în comunicatiul respectiv. Victor Slav a trăit următoarea poveste de dragoste tot la o filmare pentru “Dansez pentru tine”, de această dată cu Bianca Drăguşanu, la o filmare pentru Revelionul din 2013. Cei doi au rămas împreună deşi s-au căsătorit şi au divorţat. 

Alte vedete care s-au cuplat la “Dansez…”

Deşi era căsătorit cu Andreea Marin, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, Ştefan Bănică, s-a cunoscut cu Lavinia Pârva chiar la filmările pentru show. Ea a dansat cu Decebal Negoiţă, avându-l coregraf pe Lilian Cărăuş. 

stefan banica jr lavinia parvaZoom
Ștefan Bănică Jr., alături de Lavinia Pârva
foto: Arhiva Personală

Iulia Vântur şi Marius Moga s-ar fi cunoscut în culise la „Dansez”. În sezonul 3, în 2007, Moga a venit să-şi susţină colegul la concursul de la Pro Tv şi aşa s-a născut o nouă poveste cu prezentatoarea de la acea vreme. 

Laura si Smiley au fost rivali la emisiunea „Dansez pentru tine" şi, de atunci au devenit prieteni. Însă apropierea dintre cei doi s-a produs cu adevărat de abia pe platourile de filmare ale serialului “Cu un pas inainte”, tot de la Pro TV, iar atunci, în 2007, cei doi au început să se privească cu alţi ochi.

Un alt cuplu care s-a întâlnit la filmările şi repetiţiile emisiunii au fost Eduard Mihail Andreianu alias CRBL, care a cântat în formația Simplu, şi coregrafa Elena Vascu. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar după doi ani au şi devenit părinţi.   

loading...
Loading...