Uite ce au găsit vedetele în Madagascar!

m12-neata-6.jpg

Echipa vedetelor, ultima fotografie din platoul emisiunii “Prietenii de la 11”
Citeste tot despre: 

Pentru o lună şi jumătate, 21 de vedete şi oameni obişnuiţi au dat luxul de acasă pe condiţii precare de trai în Madagascar, acolo unde se filmează primul sezon al reality-showului “Ultimul trib”, ce se va difuza la Antena 1 în această toamnă. Click! îţi arată primele imagini din locurile în care se va desfăşura concursul.

Zbor lung şi obositor, aşteptări mari, emoţii. 21 de temerari au ajuns în urmă cu câteva zile la „locul faptei”, tocmai în Madagascar, acolo unde va fi casa şi serviciul lor pentru următoarele două luni. 

m22-neata-1.jpg

Aşa arată unul dintre locurile în care vor sta concurenţii

Şi pentru că la „Ultimul trib” regulile sunt foarte severe, concurenţii au fost deja lăsaţi fără telefoanele mobile. Doar viitorul prezentator Octavian Strunilă (37 de ani) a arătat cum stau lucrurile şi a publicat câteva imagini de acolo: fotografii cu copiii de culoare, un asfinţit, locuri unde se va filma reality-show-ul, detalii din jurul taberei sau plaja unde se vor filma diverse probe.

m32-neata-2.jpg

Cu astfel de ambarcaţiuni vor trebui să meargă participanţii la show

Plajele şi condiţiile rupte din rai din pozele de prezentare ale frumoaselor insule sunt „departe” de ceea ce au găsit Cruduţa, Sorana, Paula Chrilă, Dorian Popa, Dima Trofim, Sorin Brotnei sau Ionuţ Iftimoaie, dar şi ceilalţi concurenţi din celelate echipe.

m42-neata-3.jpg

O parte din cartierul general unde va sta echipa de producţie

Concurenţii au ştiut însă la ce se înhamă şi au dat condiţiile bune de acasă pe cele precare pe care le vor avea în junglă. Maşinile, apartamentele luxoase, hrana din belşug, cluburile şi sălile de forţă sau hainele de firmă au rămas undeva în urmă, căci de acum concurenţii vor dormi pe unde vor putea, poate chiar sub cerul liber şi se vor lupta pentru o porţie de mâncare mai consistentă.

m52-neata-4.jpg

Veste şi alte accesorii care vor fi folosite pentru concurs

Multe probe se vor desfăşura chiar pe plajă, acolo unde echipa de producţie, în frunte cu producătorul Mona Segall, şi-a instalat cartierul general. Noul reality-show pe care-l va difuza, în toamnă, Antena 1, e adaptat după formatul ”Nomads”, în care trei triburi - vedete, sportivi şi unul de oameni de rând - vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare abilităţile sociale, dar şi cele fizice.

m62-neata-5.jpg

Copiii băştinaşilor au fost fotografiaţi de gazda “Ultimul trib”

Fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

Premiul cel mare, 100.000 de euro

În fiecare săptămână, concurenţii se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor avea sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă.

m72-neata-7.jpg

Echipa oamenilor obişnuiţi, din care face parte şi actorul Silviu Mircescu (dreapta) înainte de a decola din Otopeni

Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

m82-neata-8.jpg

După ce au aterizat în Madagascar, concurenţii au mai luat un avion spre destinaţia finală

În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă. Până la final vor rămâne doar opt membri care se vor lupta pentru premiul cel mare de 100.000 €.

Loading...