Uite cât au câştigat vedetele vara asta EXCLUSIV

2-bd-dum-1-anca-turcasiu.jpg

Ţurcaşiu a adunat 5.000 € la Mamaia

Vara le-a umplut buzunarele! Soliştii au reuşit să facă un „troc” bun cu hotelurile de la malul mării, pentru că au primit cazare gratis şi au plecat şi cu bani în portofel, după ce au cântat tot sezonul estival.

„Vine vara bine-mi pare/Am parale-n buzunare”. Aşa au cântat artiştii noştri în debutul sezonului estival, anotimp în care pot să-şi dubleze sau chiar să-şi tripleze câştigurile, datorită evenimentelor de pe Litoral. O privilegiată în acest caz este şi Anca Ţurcaşiu (45 de ani). Dacă din iarnă şi până-n primăvară ea îşi face „veacul” prin ţară sau Capitală, jucând în piese de teatru pe sume modice, iată că vara artista ajunge să-şi rotunjească simţitor încasările.
De mai bine de opt ani, ea face pe maestrul de ceremonii în diferite locuri, iar anul acesta s-a împărţit între Hotel Majestic şi Phoenicia Holiday Resort din Mamaia. Îndrăgita vedetă a cântat, a prezentat, a iniţiat diferite jocuri, i-a binedispus cu umorul ei pe turişti şi a făcut poze cu toţi fanii, dovedind că este o gazdă bună, care ştie să facă un client fericit.
În schimbul serviciilor sale, Anca Ţurcaşiu ar fi primit lunar un salariu de aproximativ 1.500 de euro pe lună, adică per total, ea vine acasă în septembrie cu aproximativ 4.500 de euro în buzunar. Poate nu este o sumă prea mare în comparaţie cu onorariile pe care le au alţi artişti, însă având în vedere că şi-a făcut vacanţa de vară într-un resort de cinci stele, alături de soţ şi de fiu, Anca este mult mai câştigată. Nu a scos un ban din buzunar pentru mâncare, băutură sau cazare şi a avut o menajeră care s-a ocupat de camera ei în permanenţă.

Mihai Trăistariu, la Eforie Nord

2-bd-dum-2-traistariu.jpg

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

După ce şi-a pus implant de păr, şi-a faţetat dinţii şi a făcut muşchi la sală, pentru Mihai Trăistariu au început să curgă concertele. Cântă şi pe puţin, şi pe mult, aşa că organizatorii de spectacole s-au înghesuit să-l antameze. Spre exemplu, el a încasat 4.000 de euro pe lună cântând două zile pe săptămână în “Aqua Park Eforie Nord”. „Cred că de ani buni n-am mai avut atâtea spectacole pe metru pătrat într-o singură vară”, spune el. Pe lângă contractul de la Eforie Nord, solistul a mai cântat vara aceasta la concursul internaţional de muzică pop „Liga Campionilor”, la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Herculane sau la Zilele Oraşului Năvodari.

Soţii Maxer au acumulat 4.000 de euro în două luni

2-bd-dum-4-maxer.jpg

Soţii Maxer
Soţii Maxer

Dinu şi-a schimbat freza, Deea, soţia lui, a slăbit şi s-a apucat de dansuri orientale. A fost reţeta perfectă pentru ca familia Maxer să prindă un contract pe Litoral. Cei doi soţi, împreună cu copilul lor, Andreas, şi-au mutat reşedinţa la mare, după ce patronul de la hotel Majestic din Mamaia i-a chemat să anime zilnic, timp de două luni, atmosfera din incintă resortului. „Eu sunt gazda show-urilor de aici, iar Deea face programul oriental. În plus, am prezentat şi emisiunea «Miss Plaja», de la Neptun TV”. În două luni petrecute pe litoral, cu masa şi cazarea asigurate, soţii Maxer au făcut în jur de 4.000 de euro. Aşa că iarna va fi mult mai uşoară pentru ei cu bani la ciorap.

A scos 2.500 de euro cu «Vitezomanul Gică»

2-bd-dum-3-constantinescu.jpg

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Muzica lui Mihai Constantinescu e ca vinul. Cu cât se învecheşte, cu atât este mai preţioasă, aşa că în ciuda artiştilor pe val, precum Alex Velea sau Nicole Cherry, Constantinescu este numărul unu pe Litoral. Interpretul pieselor „Iubiţi şi câinii vagabonzi” sau „Vitezomanul Gică” a prins un contract baban la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia. Artistul a cântat două luni şi jumătate la mare şi ar fi încasat un salariu de 1.000 de euro pe lună, adică în total, 2.500 de euro. Culmea, Click! a aflat că solistul nu a vrut banii, ci s-a mulţumit ca în schimbul lor să stea gratis la mare, în condiţii de lux.

 

Loading...
 
 

Citește și