Udrea se bucură că Elena Băsescu a divorțat

udrea.jpg

udrea
Elena Udrea crede că este bine că mezina fostului președinte a divorțat

După anunțul-bombă al divorțului Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu, Elena Udrea a făcut prima declarație publică referitoare la această veste. Ea crede că „este bine” că cei doi s-au despărțit.

Elena Udrea, care este o persoană foarte apropiată de familia Băsescu, a făcut o afirmație neașteptată cu privire la divorțul mezinei fostului președinte.

„Eu nu am comentat divorțul meu. În viață este bine să faci lucrurile care în final să îți aducă liniște și fericire. Doi oameni trebuie să stea împreună atâta timp cât se iubesc și cât timp lucrurile pe care le fac împreună îi fac fericiți. Relațiile dintre oameni durează atât cât durează sentimele. Eu cred că este bine… decât să stai într-o relație unde nu te mai simți bine sau sentimentele au dispărut… mai bine să pui punct”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Loading...

Citește și

  • elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr

    Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

  • Deşi au existat zvonuri încă din această primăvară că Elena şi Bogdan Ionescu, alias Syda, ar avea grave probleme în căsnicie, nimeni nu a mai crezut nimic când i-a văzut pe cei doi la malul mării, alături de copiii lor, Sofia Anais (3 ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). Toată vara, protagoniştii noştri au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe litoral, la Mamaia, unde Elena a întors toate capetele cu trupul bine lucrat la sală. Nici seara, foştii soţi nu s-au plictisit, ci s-au distrat în cluburile de fiţe până în zorii zilei, semn că se simţeau bine unul în compania celuilalt.