Uau! Ce seamănă fiica Loredanei cu artista când era adolescentă!

lori_1.jpg

loredana elena fiica vacanta oman
Loredana și Elena au fost cu iahtul pe mare
Foto: Arhiva personală

Fiica Loredanei e o adevărată domnișoară și seamănă leit cu mama sa când aceasta era adolescentă. Se vede clar din fotografiile pe care artista le-a publicat pe rețelele de socializare, în ultimele zile, de când se află cu Elena într-o vacanță exotică.

Loredana (47 de ani) și fiica sa Elena (19 ani) se află de câteva zile în Oman, o țară din Peninsula Arabă. Cele două s-au cazat la cel mai luxos resort din zonă, format din vile exclusiviste, cu piscină proprie și cu ieșire la mare.

De cum au ajuns, Lori și Elena s-au urcat pe iaht și au plecat pe mare. Din fotografiile postate de artistă se vede că se simt foarte bine împreună. De altfel, Loredana a publicat un mesaj în care spune  că „Vacanțele cu Elena n-au egal”.

lori_4.jpg

loredana elena fiica vacanta oman
Au fost în deșert
Foto: Arhiva personală

În aceleași poze, se observă în ce domnișoară frumoasă s-a transformat Elena, micuța pe care o vedeam adesea însoțindu-și mama la evenimente. Mulți dintre prietenii virtuali ai Loredanei chiar i-au scris artistei că sunt ca două surori, una lângă cealaltă.

lori_3.jpg

loredana elena fiica vacanta oman
Loredana arată foarte bine
Foto: Arhiva personală

Mai mult, cine își aduce aminte de Loredana, la debutul său în muzică, observă cât de mult seamănă Elena cu mama ei, pe vremea când artista avea 18-19 ani.

lori_2.jpg

loredana elena fiica vacanta oman
Asemănare mamă-fiică: Loredana, la 18 ani și Elena, 19 ani

Elena este fiica Loredanei cu producătorul Andrei Boncea (46 de ani). Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani, iar Elena este unicul lor copil.

 

Loading...