Tuncay s-a mutat cu asistenta, la o lună după divorț? Au fost surprinși împărțind același apartament

2-3-bd-foto1.jpg

Tuncay şi Sandra petrec la serviciu 11 ore pe zi, timp de 6 zile pe săptămână

Pe 27 februarie, când s-a finalizat oficial divorţul de Andreea Marin, Tuncay Öztürk a devenit un bărbat liber pe piaţă. Nu a ieşit însă la “vânătoare” de domnişoare, ci a rămas în preajma asistentei lui, blondina Sandra, cea bănuită că i-ar fi şubrezit căsnicia. Cei doi arată mai degrabă ca un cuplu decât ca doi colegi de muncă.

Există viaţă după divorţ pentru ambii parteneri despre care vorbim în rândurile următoare. Andreea Marin (42 de ani) s-a reinventat, radiază, a slăbit şi a devenit jurat în emisiunea “Uite cine dansează!” (PRO TV), iar fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk (30 de ani) s-a refugiat în muncă, dar şi în relaţia extrem de apropiată pe care o are cu Sandra Smaranda (26 de ani).

Zoom
Sandra s-a intersectat cu o vecină, care a ajutat-o să intre cu bagajele în scară

 

Aceasta este nimeni alta decât asistenta lui de la clinica “Medicine Park”, din Primăverii, alături de care petrece mai bine de 11 ore zilnic, după cum însuşi ne-a mărturisit. Dar se pare că nu doar serviciul îi ţine legaţi, ci şi alte sentimente, pe care se tot feresc să le facă publice. Fotoreporterii Click! i-au surprins de nenumărate ori împreună, în ipostaze caracteristice mai degrabă unei familii.

 

Nu prea cunoaştem vreun şef care să meargă atât de des la cumpărături cu angajata lui sau care să conducă mai des maşina asistentei decât pe cea personală. Unde mai pui că, fotoreporterii Click! au mai surprins câteva imagini care ridică şi mai multe semne de întrebare. Cu ceva vreme înainte de Paşte, blondina Sandra a fost fotografiată cărând bagaje într-un bloc nou, din zona Gării de Nord. Mutarea s-a consumat în mare discreţie, la ceas de seară, după ora 22.30, asta după ce asistenta lui Tuncay s-a asigurat că zona nu este supravegheată de paparazzi. A stat 30 de minute în maşină până să urce în apartament şi a fost nevoie de două drumuri pentru a-şi căra toate lucrurile. Într-o altă zi, am surprins-o ieşind din acel complex rezidenţial, în aceeaşi maşină cu Tuncay Öztürk, situaţie care ne face să ne întrebăm dacă cei doi nu locuiesc deja împreună. Medicul turc continuă să ne spună că nu-l leagă decât o relaţie profesională de frumoasa blondină. “Este normal să petrecem mult timp împreună, pentru că muncim foarte mult. De la 8 dimineaţa şi până la 9 seara, şase zile pe săptămână. Şi nu doar ea, ci şi alţi 4 angajaţi sunt în permanenţă cu mine. Nu i-am putut obliga însă să stea cu mine şi de Paşte, aveau nevoie să se odihnească”, ne-a răspuns Tuncay, cu umor, atunci când l-am întrebat dacă a petrecut Paştele cu Sandra. Pe 22 martie i-am fotografiat la un centru comercial, ieşind cu coşul plin de plase, asta după ce cu o săptămână înainte mai dăduseră o tură prin Băneasa, de unde au luat un espressor de cafea şi câteva tigăi.

A divorţat de Andreea după nici 3 ani

 

Pe 27 octombrie Andreea Marin anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Öztürk, iar pe 27 februarie cei doi semnau actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). În ultima parte a mariajului, Tuncay dezvoltase o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra.

 

Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. “Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra, nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. Mi-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, ne declara Tuncay pe vremuri.

Andreea a muncit de Paște pentru «Uite cine dansează!»

 

Culmea, prima zi de Paște a găsit-o pe Andreea Marin în ținuta cu care vedeta făcea furori în 2013, primul an de căsnicie cu turcul Tuncay. Este vorba despre o fustă midi din mătase pictată, vedeta colecției de primăvară-vară 2013, de la Dolce & Gabbana. “Zâna” s-a pozat îmbrăcată astfel pentru a le ura fanilor virtuali “Paște fericit”. Aseară, jurata de la “Uite cine dansează!” a avut emisiune live la PRO TV, așa că sărbătorile pascale au însemnat pentru ea familie, dar și muncă.

answear.ro%20

loading...
Loading...

Citește și